30 Godina Braka I NIJEDNOM Nismo Vodili Ljubav: Kad Je Supruga Konačno Priznala ZAŠTO, Srce Mi Je Slomila

Zanimljivosti

30 Godina Braka I NIJEDNOM Nismo Vodili Ljubav: Kad Je Supruga Konačno Priznala ZAŠTO, Srce Mi Je Slomila

U jednoj od najneverovatnijih ispovesti, anonimni Britanac je priznao da ni posle 30 godina braka još nije vodio ljubav sa suprugom.

– Oboje imamo po 57 godina. U braku smo tri decenije i moja žena je i dalje devica. Zbog toga sam u depresiji i osećam se kao “nula” od muškarca – priča on i dodaje:

– Prve bračne noći, sav uzbuđen sam pokušao da vodim ljubav s njom, ali ona me je odmah zaustavila i rekla: Prestani, nije mi prijatno.

– Mislio sam da ćemo sve nadoknaditi naredne noći ali to se nikada nije dogodilo. Ljubimo se i milujemo, ali to je sve. Nedavno sam s njom, zbog drugog problema, otišao kod lekara, i on me je pitao koliko često imamo odnose, a ja sam mu odgovorio da mi nikada nismo imali s*ks. Tada me je moja žena šokirala priznanjem da je bila prestravljena od mogućnosti da zatrudni i da je zbog toga odbijala vođenje ljubavi – navodi muškarac.

– Naime, njeno objašnjenje je bilo da joj je majka kao tinejdžerki napunila glavu strahom od porođajnih bolova… Nisam mogao da verujem da mi to nije ranije rekla. Iako sam želeo decu, nikad nisam instirao na tome jer sam bio ubeđen da ona ne može da vodi ljubav sa penetracijom – iznerviran je Englez.

I dalje je volim ali osećam se kao da me je izdala. Uskratila nam je 30 godina uživanja u s*ksualnom životu i ugrozila naš brak svojim odbijanjem odnosa. Ne znam šta da uradim – zaključio je on.

Odgovor terapeuta:

Vaša priča je veoma tužna, ali malo toga ćete dobiti ako se sada budete svađali sa suprugom zbog toga. Nema razloga zbog čega ne biste pokušali da izgradite određeni nivo intimnosti, ali trebaće vam vremena i strpljenja.

(objektiv.rs)