Čule su tiho cviljenje iz grma očekujući male štence: Kada su se približile, otkrile su strašnu istinu

Svijet

Skupina žena iz Brazila čula je tiho cviljenje koje je dolazilo iz grma, pa su odlučile pogledati očekujući male štence. No kada su se približile otkrile su strašnu istinu – radilo se o napuštenim novorođenim blizancima!

U šoku i očaju, jedna je brazilska majka ostavila svoje dvije male curice u grmlju. Sudbina tih djevojčica sigurno bi završila tragično da Bog nije postavio tu skupinu žena na pravo mjesto u pravo vrijeme! Dok je skupina žena prolazila čuli su kako iz obližnjeg grma dolazi slabašno cviljenje, no kada su otišle pogledati o čemu se radi otkrile su nešto strašno.

„Mislila sam da se radi o psu a kada sam otišla pogledati shvatila sam da su to dvije bebe“, rekla je jedan žena koja je otkrila malu djecu.

Na podu su ležale napuštene bebe kojima su pupčane vrpce još bile povezane. Policija koja istražuje slučaj smatra da je netko došao u bijelom kombiju, ostavio bebe ubrzo nakon poroda, i zatim pobjegao.

Jedna je beba težila 1.5 kg, dok je njezina sestra imala nešto više od 1.5 kg. Strašno je i pomisliti što bi se s djevojčicama dogodilo da ih nisu našli na vrijeme. Na sreću, Bog se za njih pobrinuo.

kd1nfo.net