Slepa Plavuša Otkrila Kako Je Momci Muvaju I Zapalila Internet: Čuje Da Joj Često Stižu “PEČURKE” (VIDEO)

Zanimljivosti

Slepa plavuša otkrila kako je momci muvaju i zapalila internet: Čuje da joj često stižu “PEČURKE” (VIDEO)

Toliko je nasmejao automatski generisani opis eksplicitne fotografije da je morala da ga podeli sa svima Zgodna Kler skoro svaki dan dobija eksplicitne fotografije od muškaraca. Međutim pošto je slepa, Kler se oslanja na svoj telefon da bi saznala šta je na slici.

Stoga je takav telefonski opis fotografije penisa bio glavni razlog zašto je Kler odlučila da napravi TikTok video i svojim pratiocima objasni kako njoj takve fotografije izgledaju. Ovu slatku devojku je toliko nasmejao opis fotografije penisa da je morala da je podeli na TikTok-u.

– Ja sam slepa i momci mi šalju mnogo intimnih slika, možda ne veruju da sam slepa – počela je ona i dodala:

– „Oslanjam se na čitač ekrana da mi opiše sve što dobijem na telefonu, a on mi takođe govori šta je na slikama koje dobijam. Upravo sam dobila sliku i moram da je podelim sa vama. Ovo mi je opisao moj čitač ekrana.

@canseecantsee

#Blind #PhotoDMs #SeeingAI #Accessibility

♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Zatim je pritisnula plej na svom telefonu i glas je rekao:

– Lice, verovatno pečurka koja raste u zemlji.

Kler nije mogla da zadrži smeh dok se kikotala. Ljudi u odeljku za komentare bili su podjednako zabavljeni.

“O moj Bože – moraš da napraviš gomilu ovih”, “Zašto si mi poslao sliku pečurke?”, „To je neverovatno. Vaš čitač ekrana je zver“, “Sada će se svi pitati da li je to njihova slika”‚ bili su neki od komentara.

– Veoma je pogrešno da bilo ko šalje takve slike, ali ne mogu da prestanem da se smejem pečurki – dodao je jedan od fanova.

(objektiv.rs)