Promenila ime, a krije i godine: Alisa Adaktar je ozbiljno dobra riba, a evo koje je godiste

Showbizz

Iako je imala par intervencija, njene slike u kupaćem kostimu izazivaju puno pažnje, zbog čega su pojedini pratioci išli na APR

Članovi porodice “Adaktar” od kako je počeo rijaliti ne prestaju da intrigiraju javnost, a na meti tviteraša ovog puta našla se Alisa Adaktar, Adamova majka, kao i njen izgled.

Svakodnevno se otkrivaju novi detalji porodice iz Čačka, objavljuju slike iz starih spotova i priče iz komšiluka, a tema o kojoj se pričalo pre par godina je – koliko godina ima Adam Adaktar, a koliko njegova mama?

Alis Adaktar, koja se nekada zvala Bobana i imala salon za tetoviranje u Čačku, na Instagramu objavljuje slike na kojima izgleda kao milion dolara.

Iako je imala par intervencija, njene slike u kupaćem kostimu izazivaju puno pažnje, zbog čega su pojedini pratioci išli na APR i proveravali podatke o firmi kako bi saznali godište Adaktarovih.

Na osnovu matičnog broja otkriveno je da Adam Adaktar ima 24 godine, a da njegova majka ima 42.

No, na Instagramu je Alisa veoma objavljuje fotografije uglavnom provokativne fotografije na kojima se uglavnom ističe njena savršena konstitucija tela, struk, zadnjica…

(Telegraf.rs)