Dino Bubičić o ljubavnom životu nakon razvoda od misice Paris

Showbizz

Nakon što je 2008. godine proglašen za Mistera Hrvatske, Dino je dvije godine kasnije izdao knjigu ‘Od mistera do dilera’ u kojoj je otkrio svoj zanimljiv životni put koji ga je doveo do te laskave titule

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić (40) prije nekoliko godina se povukao iz javnosti i posvetio se privatnom životu, a sada je za InMagazin progovorio o svojem ljubavnom životu nakon razvoda od misice Ivane Paris (40).

Nakon što je 2008. godine proglašen za Mistera Hrvatske, Dino je dvije godine kasnije izdao knjigu ‘Od mistera do dilera’ u kojoj je otkrio svoj zanimljiv životni put koji ga je doveo do te laskave titule. Nedugo nakon toga je sudjelovao u reality showu ‘Farma’ gdje je upoznao Ivanu s kojom se kasnije oženio.

Nakon vjenčanja, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu, ali brak ipak nije potrajao, pa se par razveo 2019. godine. Bubičić je sada otvoreno progovorio o svojem ljubavnom statusu.

– Sam sam trenutačno, ali otvoren sam za ljubav i htio bi imati nekoga pored sebe jer bilo bi lakše i meni i djeci – kaže Dino.

Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima, s obzirom na to da im je prioritet odgoj njihova dva sina, Leonida (11) i Noela (6).

– Svako slobodno vrijeme provodim s njima i to je nešto nezamjenjivo, moja sadašnjost i budućnost, već to traje neko vrijeme da smo Ivana i ja razdvojeni i da sam ja sa njima i trenutno ne bih promijenio ništa jer mi je stvarno super u životu – ispričao je Dino.

Dino se već dugi niz godina ne bavi manekenstvom, sada plovi drugim vodama, doslovno.

– Da, Dino je skoro 10 godina unazad otišao u pomorski svijet, na moru sam, radim, zadovoljan, sretan, ne provodim toliko vremena u Hrvatskoj koliko sam vani, ali eto sve to ima svoje prednosti i mane – priča Bubičić.

Podsjetimo, osim u Farmi, bivši supružnici su sudjelovali su i u reality showu ‘Big Mama House’. Dino je u svojoj knjizi otkrio da je proveo četiri mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos (52).

24sata