“NEMOJ, SRAMOTA ME JE”, MIKI SE STIDI ŠTO ULAZI U ZADRUGU 6: Evo šta je danas uradio ispred zgrade Pinka, VELIKI ŠOK ZA SVE

Showbizz

Posljednjih dana imamo prilike da upoznamo nove učesnike Zadruge 6, koji dolaze u zgradu Pinka kao bi snimili profile kojima bi se predstavili. Reakcije pojedinih učesnika zaista donose neprijatno iznenađenje.

Tako su, tokom ovih dana, prostorije pomenute televizije između ostalog posjetili Gagi i Adam Đogani, kao i Ivan Marinković. Oni su očigledno umislili da su velike zvijezde pa nisu htjeli da daju izjave za novinare i bježali su od kamera. Danas smo dobili istu scenu, samo od Zadrugara od kojeg to nismo baš očekivali. Miki Đuričić.

Miki je prvi koji je potpisao ugovor za ulazak u Zadrugu 6, a danas je trebalo da snima profil. Kada je završio obaveze izašao je iz zgrade, gdje ga je sačekalo mnogo novinara. Očekivano je bilo da će stati da ispozira i da će dati izjave, ali je on pojurio ka obližnjem kiosku sve vrijeme razgovarajući na telefon.

– Nemoj molim te, sramota me je – rekao je Miki fotografima koji su pokušavali da zabilježe njegov dolazak na Pink.

Da li ga je sramota što će biti učesnik Zadruge ili mu je neprijatno da ga fotografišu dok su oko njega prolaznici i gust saobraćak, nije htio da komentariše.

Svakako nije dozvolio novinarskoj ekipi da odradi svoj posao i očigledno se i on, kao gore pomenuti, vinuo u visine.

Podsjetimo, kako prenose mediji, Miki će za 10 mjeseci zaraditi 150.000 eura, a imaće odvojenu sobu u rijalitiju i uslove kakve je on tražio. Najmanje što je mogao jeste da se nasmije ispred fotoaparata.

(Blic.rs)