Najslađa zvezda HIT serije 90-ih je iza osmeha krila mnoge MRAČNE TAJNE: Imala je samo 12 godina kada ju je UHODIO odrastao muškarac i ČEKAO ISPRED ŠKOLE – a danas ima samo jednu poruku!

Showbizz

Danijel Fišel ispričala je svoje mučno iskustvo kada ju je uhodio odrastao muškarac koji se pretvarao da je mlada obožavateljka, kada glumica nije bila ni tinejdžerka.

Danijel Fišel je imala samo 12 godina kada je dobila ulogu Topange Lorens u sitkomu “Boy Meets World”, u kojem je glumila između 1993. i 2000. godine.

Glumica je ponovo oživela svoju ulogu u nastavku serije iz 2014. “Girl Meets World”, a ranije ove godine pokrenula je podkast o omiljenoj emisiji iz 90-ih zajedno sa dvoje svojih bivših kolega.

Danijel, Rajder Strong i Vil Fridl zajedno vode “Pod Meets World”, podkast u kom razgovaraju o svom vremenu na snimanju serije i njihovim posledičnim iskustvima kao dečje zvezde.

U ovonedeljnoj epizodi, glumci su učestvovali u pitanjima i odgovorima obožavalaca, gde su odgovarali na neka često postavljana pitanja o njihovim životima i sitkomu, koji je uključivao pitanje ko je primao najviše pošte od fanova.

Trio se odmah složio da se Rajder pokazao najpopularnijim među gledaocima, a glumac se pridružio seriji sa svega 14 godina i igraoje najboljeg prijatelja glavnog lika Korija Metjuza, Šona Hantera

U stvari, Rajder je otkrio da je do “treće ili četvrte” sezone emisije dobijao na hiljade pisama svake nedelje, što je postalo “preteško” i zbog čega se osećao “neprijatno”, jer je brinuo da će izneveriti svoje obožavaoce ako ne bude moga svima da odgovori.

Danijel je potom podelila svoje mučno iskustvo sa pismom obožavatelja, koje se dogodilo ubrzo nakon što se pridružila emisiji kada još nije bila ni tinejdžerka.

Zvezda je otkrila da joj je odrastao muškarac pisao pretvarajući se da je mlada devojka, a kada su uspostavili redovnu prepisku, počeo je da se pojavljuje u njenoj školi i govori ljudima da je došao po nju.

– Kada smo prvi put počeli da dobijamo poštu od fanova, takođe sam ih sve pročitala i odgovorila na sve. Dobila sam pismo ’93. godine od jedne mlade devojke i ona je u njega stavila svoje slike, a bavila se gimnastikom, rekla je Danijela, koja je prethodno objasnila da se bavila gimnastikom pre nego što je postala glumica.

– Napisala mi je rukom pisano pismo u kom je rekla da je obožavateljka, a ja sam joj odgovorila, a ona mi je poslala još jedno pismo i započeli smo ovu prepisku napred-nazad, nastavila je.

– Osećala sam se kao da sam bliska sa njom, a jedna od stvari o kojima je redovno pričala je da su joj oba roditelja umrla kada je bila mala i da je živela sa starijim bratom.

Danijel je rekla da je u drugom pismu koje je dobila devojka poslala i slike svog brata koji je bio “nekoliko godina stariji” i “zgodan momak”. Takođe je rekla da bi devojčica više puta govorila da ne zna šta bi bez brata, jer nema roditelje. Zatim je u jednom od pisama ostavila i svoj broj telefona kako bi Danijel mogla da je pozove.

– Moja mama je uvek bila pored mene dok sam odgovarala na pisma. I ona čita sva ova pisma i svesna je šta ja pišem i čita šta mi ova devojka piše, i tada je rekla: ‘ Izgleda da biste bile dobre prijateljice.

– Tako sam je pozvala i čula sam njenu govornu poštu, ali to nije bila ona. To je govorna pošta njenog brata jer je to njegova kuća. Žive zajedno u stanu, ali njenog imena nema nigde na govornoj pošti.

U ovom trenutku Danijelinog prepričavanja, svima je kliknulo i Rajder je viknuo: ‘Ona ne postoji! Ona ne postoji – neki momak se pretvara da je devojka, prevario te je!’

Danijel je potvrdila da se upravo to dogodilo i objasnila:

– Sve je ispalo zato što sam je stalno zvala, a ostavila sam svoj broj telefona i ona me nikada nije pozvala. Onda smo dobili pismo od njenog brata da je umrla, a moja mama se probudila usred noći i rekla: ‘Ona nikad nije postojala, to je uvek bio on!’

A onda je počeo da se pojavljuje u mojoj školi i govori ljudima da je tamo da me pokupi, rekla je Danijela svojim šokiranim kolegama, a Rider je celu stvar nazvao Danijelinim “prvim iskustvom sa uhođenjem”, prenosi Buzzfeed.

Glumica nije ulazila u detalje o tome kako se situacija završila, a Rajder je potom podelio svoje iskustvo kako nije znao kako da postavi “jasne granice” između sebe i svojih obožavalaca kao tinejdžer.

Danijela je takođe govorila o ogromnoj “razlici u platama” između nje i njenih muških kolega, otkrivajući da su je njen agent i otac na kraju primorali da bojkotuje čitanje scenarija kako bi bila plaćena više. Morala je da se izbori za sebe.

zena.blic