Najlepša žena na svetu krila je LICE GODINAMA JER JOJ JE BILO UNIŠTENO: Sad su je prvi put snimili IZBLIZA I NIKO NE MOŽE DA PRESTANE DA JE GLEDA jer OVO JE ČUDO

Showbizz

Linda Evanđelista zbog masnih naslaga koje je dobila pre šest godina kao posledicu estetskog tretmana “CoolSculpting”, tužila je kompaniju “Zeltiq Aesthetics” tražeći odštetu u vrednosti od 50 miliona dolara. Ovaj iznos ovih dana će joj “leći” na račun nakon sudske presude u njenu korist.

Ubrzo nakon priča o odšteti koju će dobiti zbog estetskog tretmana koji joj je naneo privatnih i poslovnih problema, Linda se po prvi put pojavila u medijima posle šestogodišnje pauze. Gostujući u Jutjub emisiji magazina “Vogue” Evanđelista je sa gledaocima podelila šta uvek mora da ima u torbi.

Supermodel ne ide nigde bez naočara za vid, veganskog šejka, lekova za hitne slučajeve, telefona, šminke, kozmetike i još nekoliko sitnica. Čuvena lepotica kaže da joj telefon i društvene mreže isključivo služe da bi “pratila svoje dete”.

“Znate koliko sam neurotična, ja moram uvek da budem pripremljena. Ako dođe sudnji dan ja sam spremna. Ljudi mi se smeju s obzirom na to šta sve nosim sa sobom i šta sve imam kod kuće, ali sve što je potrebno za preživaljvanje je blizu mene”, rekla je Linda.

Linda Evanđelista je šest godina provela daleko od očiju javnosti zbog posledica estetske procedure. Kako je nedavno izjavila osećala se poniženo i posramljeno, i nije želela da je bilo ko vidi.

Sada kada se evidentno oporavlja od svega pokazala je da izgleda apsolutno fantastično. Gostovanje u “Vogue” je dokaz da je Lind bila i ostala najveća lepotica našeg vremena.

zena