MODNO IZDANJE SLOBODE MIĆALOVIĆ O KOJEM ĆE SE PRIČATI Glumica u Nišu predstavila FANTASTIČAN STIL: Ne znate koji odevni komad je bolji, a izgledala je APSOLUTNO SAVRŠENO

Showbizz

Završen je večeras Festivala igranog filma Filmski susreti u Nišu, proglašeni su dobitnice ove tradicionalne manifestacije na kojoj se našlo mesto i za sjajan modni stil.

Zaslužna za to bila je Sloboda Mićalović Ćetković koja je pre nekoliko dana prisustvovala premijeri filma “Bilo jednom u Srbiji” reditelja Petra Ristovskog. Ovo ostvarenje oduševilo je publiku u Nišu, a naša glumica osim za glumu zaslužuje i onaj modni aplauz.

Sloboda se na sceni pojavila u odevnoj kombinaciji klasičnim boja, crne i bele. O minimalističkom modnom izdanju zaokruženom šik sandalama pričaće se još dugo.

Videli smo na delu moć elegancije i dobrog modnog ukusa. I jednostavnosti u odevanju. A svaki odevni komad je besprekoran- od neprolazne bele košulje do crne mini-suknje.

Meni nije prvi put da ja prisustvujem da Nišlije ostanu i kada je bilo ledeno i kiša – sada je barem toplo kada je stala kiša. Ja pamtim, kao dete, da smo znali i ćebe da ponesemo i da se tu ušuškamo i gledamo filmove. Uopšte nije naša neka floskula koju stalno vrtimo kada kažemo- “niška publika je najbolja na svetu”. Ne, zaista je najbolja i večeras su dokazali. I zato smo došli da se poklonimo i zato smo se potrudili. Jako mi je žao, ja sam navikla da ova Tvrđava bude puna. Jako mi je žao što naš film nije premešten unutra, jer mi se čini da bi publika bolje uživala i mi zajedno sa njom. Ali Bože moj, desilo se šta se desilo, hvala ljudima u ime naše cele ekipe”, rekla je Sloboda posle projekcije filma za “Blic” komentarišući vremenske prilike i reakcije okupljenih na festivalu.

Sjajan stil na premijeri filma prikazale su i glumice Bojana Stefanović i Teodora Ristovski.

Denis Murić dobitnik je Gran pri Niškog festivala za ulogu u filmu “Zlatni dečko”. Nagradu “Car Konstantin” za najbolju mušku ulogu dobio je Slobodan Boda Ninković za ulogu Milunka u filmu “Komedija na tri sprata” a “Carica Teodora” za najbolju žensku ulogu uručena je Danici Ćurčić za ulogu Vukice u filmu “Mrak”.

zena.blic