KAKO JE NJIMA DOBRO Džej Lo i Ben Aflek PODIGLI CEO MILANO NA NOGE: Provod, šoping i LJUBAV DO KROVA, a fanovi u opštoj HISTERIJI

Showbizz

Bračni par Aflek izazvao je pravu histeriju među fanovima kada se danas pojavio u Milanu gde je uživao u obilasku prodavnica prestižnih modnih brendova. Mala korekcija- Dženifer Lopez je uživala u šopingu, dok je Ben Aflek držao korak sa njom- koliko je mogao.

Gomila fanova dočekala ih je kada su izašli iz radnje gde su razgledali skupocene “krpice” ali i razmenjivali poljupce. Ben Aflek je fotografisan i kako pravi kraću pauzu ispred prodavnice i mnogi muškarci će ga razumeti.

Džej Lo skoro da nije skidala osmeh sa lica a nju će mnoge žene razumeti – što zbog šopinga što zbog ovako divne ljubavne romanse u kojoj uživa. Nego dobro, da ne ograničavamo ljubav prema kupovini prema polovima. A za ljubav Dženifer i Bena nema granica.

Poznati par je prethodno vikenda drugi put razmenio bračne zavete na velelepnom imanju u Džordžiji gde su ih ratila deca iz njihovih prethodnih brakova. U junu ove godine venčali su se prvi put a zatim u Parizu proveli prvi medeni mesec.

Italiju su odabrali za drugo bračno putovanje, a iako je bilo nagoveštaja da će drugi medeni mesec koliko-toliko proteći u tajnosti, izgleda da Džej Lo ne smeta medijska pažnja ni ovaj put. Smeta li Afleku? Smeška se on fanovima i fotografima samo što izgleda manje energično i euforično od supruge. Ali dobro nije lako pratiti Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez (Aflek) i Ben Aflek u Milanu foto: Cobra Team / BACKGRID/Backgrid UK

zena.blic