AMERIČKA STARLETA OPET KOPIRA JK! Karleuša Se Obratila Svetskim Medijima: Ne, Ovo Nisam Ja I Ne Znam Zbog Čega Se Ovo DEŠAVA! FOTO

Showbizz

AMERIČKA STARLETA OPET KOPIRA JK! Karleuša se obratila svetskim medijima: Ne, ovo nisam ja i ne znam zbog čega se ovo DEŠAVA! FOTO

Pevačica Jelena Karleuša postavlja standarde u modi i kada su u pitanju strane poznate ličnosti.

Naime, kako je i sama nedavno navela, starleta Kim Kardašijan skroz je iskopirala njen stajling, kada je nosila srebrni kupaći kostim i dizajnerske, neobične naočare za sunce.

Kim je objavila seriju novih fotografija na kojima neodoljivo podseća na Jelenu, čak nosi i plavu periku, a Karleuša je morala da se oglasi kada je vest osvanula u stranim medijima.

“Poruka za strane medije: Ne, ovo nisam ja, ali sam morala da pogledam dva puta pre nego što sam to potvrdila. Ne znam zbog čega se ovo događa i da li je Kim moja davno izgubljena sestra… ali veoma je čudno”, napisala je Karleuša i dodala emotikon vanzemaljca.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Kim iskopirala Karleušu, ona ju je čak pomenula i jednom prilikom.

“Ovonedeljna ženska simpatija je srpska pop zvezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda – neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji – volim njen hrabar stilski izraz”, jednom prilikom pisala je Kim.

Kurir.rs/K.Đ.