ALARMANTNO STANJE MILJANE KULIĆ! IMA VISOKU TEMPERATURU: Traži od ljekara samo jedno

Showbizz

Miljana Kulić i dalje je kritično, a ljekari se se svim silama bore da stabilizuju njeno stanje. Međutim, Nišlijka, umjesto da sluša savjete stručnjaka, ona od njih traži da je što prije stabilizuju kako bi ušla u rijalitiji “Zadrugu”. Prema riječima sagovornika iz ove ustanove, pojedini medicinski radnici su u nevjerici kakve riječi čuju od Miljane.

– Miljana je veoma zahtjevan pacijent. Njeno stanje je i dalje alarmantno. Temperatura varira, što je jako opasno. Ne može da se spusti, zapravo sa 40 spadne na 37,5 i vrlo brzo se opet popne. Krvna slika je očajna. I pored svega što doživljava, ona razmišlja o šou-programima. Majka Miljane Kulić joj govori da se smiri i da sluša savjete, da nikako ne razmišlja o cigaretama i drugim štetnim činiocima po njeno zdravlje, ali ona malo čuje savjete, ali više ne sluša. I Marija Kulić je potvrdila da se stanje njene ćerke pogoršalo:

– Imala je ponovo temperaturu, opet prima antibiotike, pa ćemo da vidimo kako će reagovati. Ovi ostali rezultati su dobri, ide nabolje, ali je dobila neku bakteriju u krvi. Obično ko duže leži u bolnici zahvati tu bakteriju – enterokoku – rekla je Kulićka s knedlom u grlu za Pink.rs.

(kurir.rs)