ZA NJU KAŽU DA JE NAJBOLJE OBUČENA ŽENA U REGIONU: Obukla Je Haljinu Sezone UZ RAVNU OBUĆU I Izgleda Kao MILION DOLARA

Showbizz

ZA NJU KAŽU DA JE NAJBOLJE OBUČENA ŽENA U REGIONU: Obukla je haljinu sezone UZ RAVNU OBUĆU i izgleda kao MILION DOLARA

Hrvatska pjevačica Nina Badrić poznata je po svom odličnom ukusu za odevanje i modnom stilu koji nikada nije “ni previše”, “ni premalo”. Nina Badrić uvijek je bila je hrabra kod modnih odabira, ali u svim eksperimentima zadržala je svoj prepoznatljivi ženstveni stil od kog ne odstupa. Kroz karijeru nosila je razne kombinacije i uvek u datom momentu bila trendsetrka.

Na sceni važi za damu od stila, koja je uvijek besprijekorno odjevena, a ona je za ljeto i šetnje kamenitim stazama odlučila da ponese dugačke, lepršave haljine u kombinaciji sa šeširom. Kao i njene kolege i ona ljeto provodi radno, ali se nađe i koji trenutak da se provede pored plavog mora. Duge haljine predstavljaju idealnu odijevnu kombinaciju za vrele ljetne dane, koja osim što izgleda jako lijepo, prijatna je za šetnju, obilaske i uživanja u toplim ljetnjim večerima pored mora.

Nina blista i iznova pokazuje da odmjeren i damski stil može da bude i te kako se*sepilan, atraktivan i zabavan, a njena najnovija kombinacija je još jedan odličan primjer toga. Nina je, naime, ponijela svetloplavu midi-haljinu, komad koji otkriva ramena i u prednjem dijelu ima vrlo upečatljivu predimenzioniranu mašnu. Pjevačica voli dizajnerske komade i često se može videti u markama kao što su Kavali, Roland Mouret, Seline, Robert Severo, Rick Ovens, Solace..

Da je “patriota” što se tiče hrvatskih dizajnera to je opšte poznato a, među najdražima joj je Juraj Zigman, Matija Vujica, Envi… Omiljeni aksesoar su joj naočare za sunce i ima ih preko 100 komada. Lijepoj Nini mora se priznati da stilom odlično vlada kombinujući klasične komade sa trendovskim

(Stil.kurir.rs)