Tanja (33) Se Prestravila Na POROĐAJU, Ali Ne Zbog Bebe: “Shvatila Sam Da Će Muž Otkriti Moju TAJNU”

Zanimljivosti

Tanja (33) Se Prestravila Na POROĐAJU, Ali Ne Zbog Bebe: “Shvatila Sam Da Će Muž Otkriti Moju TAJNU”

Tanja (33) iz Velsa je podelila svoju ispovest na internetu, a o njeno iskustvo šokiralo je mnoge. Naime, za sve vreme zabavljanja, pa ni posle svadbe, a čak ni u toku trudnoće, Tanjin partner Algirdas Butkus (32), pojma nije imao da mu je verenica – ćelava. Njih dvoje su u zajednici bili dve godine ali Tanja se oduvek stidela da mu prizna da joj kosa opada. Zato je nosila ekstenzije i krila svoju tajnu od muža.

– Dok me je dežao za ruku prilikom kontrakcija, ja sam se plašila samo toga da će primetiti da nemam kosu jer sam osećala kako mi se ekstenzije pomeraju – rekla je Tanja.

Porođaj je trajao sedam sati i svih sedam sati je ona brinula samo o ekstenzijama.

– Imala sam pet setova ekstenzija koje sam stalno imala na sebi kako bih prekrila ćelava mesta. Znala sam da je ludost što to krijem od muža ali prosto nisam mogla da prevalim preko usta da sam ćelava. Tako sam stalno odlagala i odlagala taj razgovor i dok sam se okrenula, porođaj je krenuo – kaže Tanja, dodajući i da joj je ceo doživljaj porođaja i sećanje na njega pokvareno baš zbog tog strahovanja.

Inače, Tanja iz prethodnog braka ima ćerku Elišu (12) i sina Konera (10), a par meseci nakon što se Koner rodio, počela je da ćelavi.

– Navikla sam da uvek dobijam komplimente na račun svoje bujne, guste, loknaste kose a onda su odjednom počela da se pojavljuju ćelava mesta. Kosa mi je bila izvor sigurnosti i ženstvenosti a onda je počela da nestaje. Prvo sam mislila da su u pitanju hormoni, da bi se kasnije ispostavilo da patim od alopecije. Davala sam silan novac na ekstenzije, vlakna i sve moguće trikove, pa čak i perike. Onda, kad sam se 2013. godine razvela, alopecija je od stresa postala još gora – rekla je Tanja.

Onda je u njen život ušao Algirdas i njena misija postala je da sakrije svoju ćelavost od njega.

– Ustajala sam noću da proverim ekstenzije i ponovo nanesem šminku kako bi me ujutro video potpuno doteranu. Kosu sam prala samo kad on ode na trening jer sam samo tad bila sigurna da ću imati dovoljno vremena da uklonim ekstenzije, operem ih i sve vratim na mesto – kaže Tanja.

Njena tajna ostala je neotkrivena, ali je Tanja postala svesna da hitno mora da prizna mužu o čemu se radi. Potražila je podršku na forumu, a onda skupila hrabrost i rekla mužu.

– Kad sam mu rekla, nije tražio od mene da mu pokažem kako izgledam ćelava, i na tome sam mu strašno zahvalna. Potom mi je nabrajao zvezde poput Amber Rouz, i navodio kako sjajno izgleda. Tada sam skupila hrabrost i otišla kod frizera da me ošiša na ćelavo. To je bio dan mog oslobođenja i napokon više nisam morala da se krijem – kaže Tanja.

(objektiv.rs)