Svekrva Iz Pakla: Otkako Smo Se Vjenčali Želi Nas Rastaviti…

Zanimljivosti

Svekrva Iz Pakla: Otkako Smo Se Vjenčali Želi Nas Rastaviti…

Shelby Lynn, koja na TikToku objavljuje pod korisničkim imenom ‘iamalilstitious’, na svom profilu objavila je sve detalje iz odnosa njenog supruga Seana i njegove mame, svekrve za koju tvrdi da je učinila sve što može da ju istisne iz sinova života.

Dosad je snimila na desetke videozapisa u kojima navodi loše ponašanje svoje svekrve. Prije njihovog vjenčanja nije bilo većih trzavica, kaže Shelby. Imala je funkcionalan odnos sa Seanovom stranom u obitelji, no stvari su se potpuno promijenile kad su razmijenili zavjete na vjenčanju.

– Moja je svekrva rekla je da sam je na vjenčanju tretirala kao smeće. Vidjela sam je u hotelu, no kasnili smo na fotografiranje, pa sam joj se samo nasmiješila, nismo razgovarale. No, postoje fotografije s vjenčanja na kojima se kasnije grlimo – pojašnjava Shelby kada su krenuli problemi.

– Pitala sam ju kakva su bila njena očekivanja prije vjenčanja, a ona je rekla da je to moj i suprugov dan. Ali nakon vjenčanja, postala je neizdrživa i tako je veza među nama počela propadati – priča snaha. Očito je, dodaje, očekivala da se prema njoj ponašaju kao prema članici kraljevske obitelji, iako je to bio njihov dan. Štoviše, mama je tražila od fotografa fotografije s njihovog vjenčanja, ali samo one na kojima nema Shelby.

Dodaje kako je njezin suprug Sean u potpunosti stao na njezinu stranu, pa čak i sudjeluje u video zapisima kojima njegovoj obitelji i svima koje to zanima žele pokazati koliko im je dobro zajedno. U jednom video-prilogu Shelby je pokazala tekst na ekranu, za koji tvrdi da je mamin e-mail sa 1540 riječi pod naslovom ‘pritužbe’, u kojem navodi Shelbyina ‘nedjela’.

– U tom pismu piše: ‘Vi ste za nas mrtvi, ne želimo više kontaktirati’, no otad me kontaktirala više puta – priča Shelby. Nekoliko mjeseci nakon toga ona je snimila video o lošim potezima svekrve .

(24sata.hr)