SVAKO JUTRO JE ISPIRALA USTA OVOM MEŠAVINOM: Jedan Sastojak, Koji Imate U Kuhinji, Potpuno Je PROMENIO IZGLED Njenih Zuba

Zanimljivosti

SVAKO JUTRO JE ISPIRALA USTA OVOM MEŠAVINOM: Jedan sastojak, koji imate u kuhinji, potpuno je PROMENIO IZGLED njenih zuba

Izbeljivanje zuba je skup postupak, ali jednako delotvorni su i recepti iz kućne radinosti.

Soda bikarbona, neizostavan sastojak svake kuhinje, između ostalog čisti i izbeljuje zube. Jednako kao što su to činile vaše bake i vi možete pomešati kašičicu sode, malo soli i dodati nekoliko kapi sirćeta i mešavinom oprati zube. Isti postupak možete ponoviti dva do četiri puta mesečno.

Jedna žena podelila je svoje iskustvo sa domaćim receptom za smesu koja je kroz par dana njene zube izbelela da su svi mislili da je išla na neki profesionalni tretman.

Naime, ona je pronašla koliko je jabukovo sirće zapravo delotvorno ne samo za blistavost zuba, već i zdravlje desni. Sirće može zadržati pH u ustima zbog kiselih svojstava.

Kada se koristi uništava bolesti desni i mikrobe. Dakle, ostavlja usta bez bakterija i zube bele kao bisere.

Da biste koristili jabukov sirće za oralnu negu, uvek ga treba razblažiti vodom. Tako, pomešajte pola kašičice rastvora jabukovog sirćeta i šolju vode i isperite usta. Obavite ovo ujutro i očistite zube normalno nakon ove procedure. Ponavljajte ovaj postupak svako jutro dok ne budete zadovoljni rezultatima.

(Kurir.rs/Srbija Danas)