Na Dan Venčanja Je PLAKALA Kao Kiša: Otvorila Je DEDINU Kovertu I Zaprepastila Se – “Nije Mi Bilo Dobro”

Zanimljivosti

Na Dan Venčanja Je PLAKALA Kao Kiša: Otvorila Je DEDINU Kovertu I Zaprepastila Se – “Nije Mi Bilo Dobro”

Kako je opisala, nakon što su se gosti razišli, ona i njen muž su počeli da pregedaju poklone i koverte koje su dobili od gostiju Venčanje je jedan od najposebnijih trenutaka u životu svake mlade i za taj dan ona se posebno priprema. Ipak, nekada osećanja koja osećamo u trenutku kada stajemo na “ludi kamen” mogu biti zaista pomešana, pogotovo ako uzmeo u obzir činjenicu da smo tog dana osetljiviliji nego inače.

Takvo iskustvo doživela je i jedna anonimna žena čija je ispovest osvanula na društvenim mrežama.

– Udala sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko plakati na kraju dana svog venčanja, da mi neće biti dobro.

Nakon što su se gosti razišli, ja i moj muž smo počeli da pregledamo poklone, koverte i sve što smo taj dan od svojih priajtelja i rodbine dobili.

Rukopis na jednoj koverti mi je odmah privukao pažnju. Bio je to rukopis moga dede. Odmah sam odlučila da proverim koliko novca mi je deda dao za moju srećnu budućnost, a kada sam otvorila zaprepastila sam se. U koverti je bilo samo 5 evra. Ali onda sam videla da je u koverti i pismo. Izvadila sam ga i počela da čitam, a na prvoj rečenici su mi krenule suze na oči.

Napisao mi je da je taj dan bio najponosniji i najsrećniji čovek na svetu, jer je gledao kako postajem samostalna žena, kako počinjem da gradim svoju porodicu.

Ceo bih ti svet poklonio kad bih mogao, ali nemam više, ne mogu… Odvojio sam ovoliko.

Iskreno, u prvom trenutku sam se razočarala, osećala poniženom. Nije zbog novca, već sam u tom trenutku osećala nepoštovanje, ali ove reči vrede mi više nego da mi je poklonio 1.000 evra – napisala je žena. (objektiv.rs)