BIVŠI ULOŽIO 20.000 EURA U NJENE PLASTIČNE OPERACIJE: Ona je nova učesnica Zadruge – SPREMNA DA ZAVEDE ZGODNOG CRNOGORCA

Showbizz

Nova sezona rijalitija “Zadruga” počinje 9. septembra, a od ove nove učesnice mnogim zadrugarima će poispadati vilice. U pitanju je Snežana Bogdanović, starleta, koja dolazi iz Sremske Mitrovice.

Snežana izgleda jako sek*i, uradila je par estetskih korekcija na usnama, grudima i guzi, a na pitanje koji je njen tip muškarca Sneža je izjavila:

– Moj tip muškarca je Mensur Ajdarpašić, sviđa mi se kako izgleda i stav, koji ima, inače jako volim Crnogorce – rekla je ona.

Starleta je bila u trogodičnjoj vezi sa jednim biznismenom, koji joj je upravo finansirao estetske zahvate. Bila je u jako turbulentnoj vezi, bilo je čak i udaranja sa njene strane, te je napravila veliku štetu na autu, koji joj je dečko kupio, u iznosu od 4000 eura.

Ona je otkrila da joj je bivši dečko platio plastične operacije, ali da za vrijeme njenog učešća u Zadruzi možemo da očekujemo neočekivano.

Pored toga otkrila je da je u svađi gora od Maje Marinković, pa je rekla da je imala običaj da udari dečka, a i auto mu je urnisala.

– Bilo je svega u vezi. U početku je sve bilo super do momenta kada smo se jednom žestoko posvađali, jer mi se nije dva puta javljao na telefon. U tom trenutku sam pobjesnila i krenula da ga udaram po licu.

Kako kaže najteži trenutak u životu je bio kad joj je umro otac, tim povod je izjavila:

– Smrt oca mi je jedan od najtežih udaraca u životu. On je bio moja velika podrška i oslonac, ali nažalost brzo me je napustio, bio je teški dijabetičar.

Ona je izjavila da ne želi nikome u Zadruzi rastura brak, da nije takva osoba, kao i da od nje ne možemo očekivati se*s pred kamerama.

– Oženjeni muškarci nikako ne dolaze u obzir. Ja nisam takva i ne želim da se upuštam u takve veze i da nekome rasturam brak. Što se seksa tiče takođe ne dolazi nikako u obzir pred kamerama – rekla je Snežana.

(Kurir.rs)