PLAKAĆE ZA MNOM OBOJE, AKO VEĆ NE PLAČU!’ Maja bez dlake na jeziku progovorila o RASKIDU sa Pecom – OVO je bila KAP koja je PRELILA ČAŠU, a evo šta je rekla za Subotićku i Anu Korać!

Showbizz

Bivša zadrugarka Maja Marinković otvoreno je govorila u emisiji “EkskluzivNO” na televiziji Pink o raskidu sa Pecom Raspopovićem kog je preotela od drugarice Aleksandre Subotić.

Maja ističe da je bolje što je došlo do raskida.

Bolje zdrav raskid nego loša veza. Sve se vrti oko mene, ali nije zlato sve što sija. Ja sam bila ispravna, bolje je ovako. Mislim da sam se, na neki način, ogrešila o svoju drugaricu ali ne može čovek da bira u koga će da se zaljubi. Plakaće za mnom oboje, ako već ne plaču – rekla je Maja kroz osmeh.

Dosta sam ja tugovala. Nemam razloga da tugujem za nečim što nije bilo pravo. Ja sam bila iskrena u tom odnosu, ali jednostavno osetila se tenzija, drugačija interesovanja, najbolje je bilo razići se. Razlika je u godinama bila skoro dupla. Taj odnos sam htela da raskinem i to se desilo – priznaje Marinkovićeva, pa nastavlja:

Njega sam zavolela kao čoveka, ali ništa nije tako kao što je izgledalo, vremenom ćemo možda pričati dublje o svemu tome. Gore osobe se peru preko mene, ali jedna je Maja Marinković, kraljica rijalitija. Ili imaš “iks” faktor ili nemaš – ističe Maja u emisiji “EkskluzivNO” i progovara o novcu:
Meni je lepo bilo što mi je pružao pažnju, bili smo na letovanju, to materijalno kod mene ne pije vodu. Mi smo bili na prosečnom letovanju, ja nisam mogla da podnosim te ljubomore.

Maja nije želela mnogo da priča o Aleksandri Subotić, koja joj je bila drugarica.

Ja se jesam ogrešila, dogodilo se… Za te drugarice koje su se pravile fine, čuvaju decu, a ne čuvaju ih od svojih švalera… – ističe Marinkovićeva.
Maja je rekla da je čula i za trudnoću Ane Korać, svoje bivše suparnice.

Drago mi je što je Ana pronašla svoju sreću, drugo stanje je nešto što svaka žena poželi, želim joj sve najlepše – rekla je ona u emisiji “EkskluzivNO”.

pink.rs