SLOBA RADANOVIĆ OTVORIO RESTORAN NA UKLETOM MESTU?! Uložio 300.000 €, A Tu Se Dešavaju UBISTVA, TUČE, Jedan Slučaj Je PRETUŽAN

Showbizz

SLOBA RADANOVIĆ OTVORIO RESTORAN NA UKLETOM MESTU?! Uložio 300.000 €, a tu se dešavaju UBISTVA, TUČE, jedan slučaj je PRETUŽAN

Blizu placa na kom je Sloba Radanović razvio biznis neretko se dešavaju ubistva, saobraćajke i požari, ali folker nije sujeveran.

Pevač Sloba Radanović (32) uložio je blizu 300.000 evra u izgradnju restorana, koji će se nalaziti na mestu gde se redovno dešavaju velike tragedije.

Naime, mesto na kom je folker renovirao ugostiteljski objekat kao da je ukleto s obzirom na to da se redovno događaju saobraćajke s fatalnim ishodima, ubistva, tuče, a tu je nedavno pronađeno i telo Splićanina Mateja Periša, koji je nestao uoči Nove godine.

– Tu su se desilo nekoliko ubistava, tuče, prebijanja i brojni požari na objektima u blizini. Sloba je znao za sva dešavanja, ali on nije sujeveran. Njegovi najbliži znaju da je veliki vernik, često to ističe i na društvenim mrežama. Kad su Sloba i njegov menadžer Leka, koji mu je pomogao da pokrene ovaj biznis, razmišljali na kojoj lokaciji će restoran da se otvara, nisu se obazirali na to šta se priča o ovom mestu – kaže nam izvor blizak Radanoviću za Republiku.rs.

Pevač je napravio objekat koji nudi udobnost u svakom smislu i koji je za beograđane nova oaza mira, ali ima i onih koji zbog katastrofalnih tragedija izbegavaju ovo mesto.

– Iako bi se retko ko usudio da na ovom mestu započne tako unosan biznis, Sloba se ni na trenutak nije premišljao. Muškarac je 2016. na tom mestu ubio kuma, bilo je nekoliko ubistava, a saobraćajke s fatalnim ishodima se redovno dešavaju. Uprkos svemu, Radanović nije odustajao od svoje ideje. Pored sebe je imao tim ljudi koji su dugo u ugostiteljstvu i koji znaju šta rade, pa je u dobrim rukama – kaže sagovornik.

– Radanović je definitivno jedan od pevača mlađe generacije koji mnogo radi i dosta zarađuje. Nakon što se skućio i rešio stambeno pitanje, odlučio je i da zarađeni novac uloži u privatni biznis. Dugo je razmišljao šta da radi, imao je nekoliko opcija u glavi, ali mu je Leka predložio da zajedno otvore kafić i ta ideja mu se svidela, pa je brzo pristao.

kurir.rs