REŠIĆKA BEZ GAĆA, DODIRUJE INTIMNE DELOVE! Pevačica Zgrozila Fanove: Izgubila Si Kompas, Sad Si Kao Svaka Na ESTRADI! (FOTO)

Showbizz

REŠIĆKA BEZ GAĆA, DODIRUJE INTIMNE DELOVE! Pevačica zgrozila fanove: Izgubila si kompas, sad si kao svaka na ESTRADI! (FOTO)

Pevačica Sandra Rešić pojavila se u provokativnom izdanju na jednom snimanju. Naime, Sandra je natapirala kosu, obukla kratku, crnu haljinu, ali su svi primetili jedan detalj.

Bivša zadrugarka “zaboravila” je da obuče gaćice, zbog čega je bila na meti komentara pratilaca na Instagramu.

“Ne sviđa mi se baš ova nova Sandra. Više mi se sviđala ona mirna, smerna, normalna, fina Sandra. Ovakvih je previše na estradi, a one druge su u manjini”, “Neosporno da si dobar pevač, ali malo si kompas izgubila”, “Bože dragi, šta je ovo?”, samo su neki od komentara.

Podsetimo, Sandra Rešić je nedavno otkrila da je njen otac Nino Rešić imao dnevnike pa su tako saznali za njegovu veliku ljubav sa Vesnom Zmijanac.

“Nisam čula za njenu biografiju. Ne znam da ni je napisala. Ja iz Ninove priče, ono što ja znam, i što mi porodično znamo, opet kažem, od njega, jeste da je Vesna bila njegova najveća ljubav i da su se oni mnogo voleli. Zašto ga nije pomenula u biografiji, to zaista ne mogu da komentarišem, jer ne znam. Znam samo da je to bila velika ljubav”, rekla je Sandra o vezi oca Nina i Vesne Zmijanac.

Kurir.rs/K.Đ.