TAJKUN ŽIVI SA ŽENOM I DESETINAMA LJUBAVNICA U VELELEPNOJ VILI

Svijet

Travers Beynon (50), australijski milijarder i duhanski magnat, vodi popriličlno skandalozan život, baš nalik onom kakav je imao vlasnik Playboya.

Poznat je po nazivu Candymen, a vila u kojoj živi sa suprugom, ljubavnicom i djecom, nazivaju “Candy Shop Mansion”., u kojoj kako se piše, neprestano organizuje orgije.

Pažnju javnosti je privukao kada je na Instagramu objavio fotku sa dvije dame na povocu i napisao da “vodi ženu i ljubavnicu u šetnju”. Mreže su grmjele mjesecima zbog ove degadirajuće slike, ali tajkun uživa u tome da šokira javnost.

Kaže da je tajna njegovog mladolikog i zdravog izgleda u tome što ima dosta seksa! Otkrio je i kako pije do sedam litara vode dnevno i ima seks do deset puta nedeljno, što mu pomaže da izgleda i osjeća se kao mladić.

Beynon ustaje u tri ujutro, a za doručak ima “suh” pirinač, bez vode, bez ičega. Prvi trening je u 4.30 sati i traje do 90 minuta. Zatim ide na posao, a između posla u kancelariji i kod kuće umetne još jedan trening – kardio. Ponekad umesto teretane, bira da kardio radi napolju, pa vozi bicikl.

Beynon živi sa suprugom Teschom Beynon i zvaničnom ljubavnicom Nischom Daunes. Ali nisu samo one stanovnice ove velelepne vile gdje se neprestano održavaju orgije i “erotske žurke”, već i desetine drugih djevojaka koje se polugole šetkaju i čine sve da zadovolje tajkuna.

hayat.ba