SYLVESTER STALLONE NAPAO PRODUCENTE FILMA

Showbizz

Glumac Sylvester Stallone svim snagama se bori za prava franšize svog junaka Rockyja, a zbog toga je javno napao nedavno najavljen spinof franšize “Rocky” nazvan “Drago”.

Osim toga, napao je i producente koji su uključeni u snimanje filma koje je navodno počelo. Glumca je između ostalog, jako povrijedilo što ga apsolutno niko, pa čak ni Dolf Lundgren nije obavijestio o tome.

Još jednom Irvin Vinkler, taj patetični 94-godišnji producent i njegova moronska djeca lešinari, Čarls i Dejvid, ponovo glođu kosti još jednog divnog lika kog sam stvorio, a da mi to nije rekao… Izvinjavam se obožavateljima, nikada nisam želio da likove iz Rokija iskorišćavaju ovi paraziti”, započeo je glumac u objavi na društvenim mrežama.
Objavio je i fotomontažu na kojoj Vinkler kao vampir pije krv Rokiju i zabija mu nož u leđa, a ubrzo nakon toga sve je uklonio s profila.

Iskritikovao je i svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Lundgrena, koji tumači sovjetskog bokserskog prvaka Ivana Draga u filmovima “Roki IV” i “Creed II”.

Ipak, još uvijek nije jasno hoće li Lundgren ponoviti svoju ulogu u spinofu “Drago”.

Ipak, prema riječima Lundgrena čini se kako je između njih sve u redu.

Samo da ispravim neke stvari u pogledu spinofa. Nema odobrenog scenarija, nema dogovora, nema reditelja. Prošle nedjelje je došlo do curenja u štampanje i to je čista nesreća. U kontaktu sam s gospodinom Balboom, tako da svi obožavatelji mogu da se opuste”, napisao je Lundgren.
Naime, Stalone se pokušao i prije da se izbori za svoja prava na priču i lik koji je stvorio.

Imam nula odsto vlasništva nad franšizom”, otkrio je za Variety 2019. godine.
Istakao je da je jako ljut jer ne može da ostavi nikakav udio u tom kapitalu svojoj djeci, ali i kako žali što nije bio dovoljno uporan kada je pregovarao o ugovoru za originalni film.

hayat.ba