OGOVARAJU VAS IZA LEĐA I SVIMA PRIČAJU VAŠE TAJNE: Čuvajte se ovih horoskopskih znakova, oni su vam LAŽNI PRIJATELJI

Zanimljivosti

Ovi horoskopski znakovi su najneiskreniji u Zodijaku, ogovaraće vas “na sva usta” a nećete imati pojma.

Ako imate prijatelje u ovim horoskopskim znacima, budite na oprezu. Praviće se da su vam odani, slušaće pomno sve vaše tajne, ali kada okrenete leđa….

Čuvajte se ova četiri horoskopska znaka, za njih astrolozi kažu da su “lažni prijatelji”…Blizanci

Ako je osoba rođena u ovom horoskopskom znaku dobro raspoložena, postaviće se kao vaš najbolji prijatelj, slušaće sve vaše tajne, sve ono što ni u kom slučaju ne želite da drzugi saznaju, a čak će se i potruditi da vam udeli koji koristan savjet.

Ali, postoji opasnost. Blizanci i te kako pamte sve što ste im otkrili, a neće se libiti da to i drugima prenesu. Ponekad samo zato da bi ispali zabavni u društvo, nekada iz čiste zavisti, a nekada iz čistog nemara.

Škorpija

Rođeni u ovom horoskopskom znaku često uživaju u patnji drugih. Škorpije lako osvajaju ljude, pomno strudiraju druge i pamte najsitnije detalje iz njihovih života. Posebno ako ima pikanterija. Ponekad će ta saznanja iskoristiti da napakoste svojim neprijateljima, a ponekada da ih “ucene” kada im je potrebna neka usluga. Ipak, koliko vole da slušaju druge, tako i rado odaju svoje tajne. Pa će se tako neprijatno iznenaditi kada saznaju da su neke njihove tajne otrkivene…

Djevica

Ženski princip je karakterističan je za predstavnike ovog znaka Zodijaka,, a to ej da vole da “tračare”. Djevice su popravilu brbljive, vole da su uvijek u pravu i sveznalice u društvu, a a ko ste se prevarili i otkrili im neku svoju tajnu… Budite sigurni da će je prepričati kao anegdotu na nekom većem skupu, samo kako bi skrenuli pažnju na sebe i istakli neku svoju vrlinu. Ako je za utjehu, ne rade to da bi vam napakostili…

Ribe

Ovo je jedan od znakova koji su najviše kupirani sobom. Zapravo, ne interesuje ih ništa drugo do njih samih. Sve što se dšava po njima je na nekina način usmjereno protiv njih, ili u njihovu korist. Iako su blage prirode i emotivci, ljudi im se lako otvaraju, ali ako Ribe umisle da im iz nekog razloga niste naklonjeni – čuvajte se. Ogovaraće vas “na sva usta”, ne prezajući od toga da odaju sve vaše tajne i ocrne vas.

novi.ba