Novi test ličnosti – uz samo dva izbora: Ono ste što prvo ugledate na slici

Zanimljivosti

Test ličnosti je metoda procjene konstrukata ljudske ličnosti.

Većina instrumenata za procjenu ličnosti zapravo su introspektivne mjere upitnika za samoizvještavanje ili izvještaji iz životnih evidencija kao što su skale ocjena

U nastavku vam donosimo jedan zanimljiv test u kojem imate samo dva izbora: vidite ili ženu ili muškarca.

Odgovor otkriva tajne o vašem karakteru.

Muškarac

Vi ste osoba vrlo snažnog duha. Vrlo ste društveni i ljudi vam uvijek dolaze. Vaše sposobnosti razmišljanja više su u skladu s logičkim razmišljanjem. Imate dobro pamćenje, točni ste.

Morate sve izračunati do najsitnijih detalja i djelovati koristeći taktičku strategiju. Trudite se održati sva obećanja koja ste dali. Volite braniti ljude ako u nečijim postupcima vidite nepravdu.

Imate smisla za humor, lako opraštate uvrede i brzo ih zaboravljate. Teško vas je bilo čime iznenaditi, uvijek znate što reći. Ne dopuštate da vas bilo tko ili bilo što povrijedi.

Savjet: Ne zaboravite da je čovjeku ponekad potreban odmor, piše Atma.

Žena

Vi ste kreativna osoba koja može vidjeti svijet iz bilo kojeg kuta. Možete razmišljati apstraktno i to vam jako pomaže kod rješavanja problema.

U poslu ste vrlo detaljni i sve što započnete raditi dovedete do kraja. Vaši odnosi s drugim ljudima su cijenjeni, imate posebnu povezanost s ljudima oko sebe.

Dobro razumijete ljude, znate kako pronaći prave riječi i kako biti dobar prijatelj. Pažljivi ste, brinete se za svoje bližnje i uvijek ste spremni pomoći ljudima. Oni uživaju provoditi vrijeme s vama.

novi.ba