Monstrum otišao u crkvu i pomolio se, pa pobio 10 ljudi: Vratio se u kuću pa započeo pir!

Svijet

Cetinjanin Vuk Borilović (34) zvani Vučko koji je u petak ubio 10 ljudi, među kojima i dvoje djece, i ranio šest osoba, prije počinjenog stravičnog zločina otišao je u crkvu i pomolio se Bogu, saznaje Kurir!

Borilović se potom vratio u porodičnu kuću u cetinjsko naselje Medovina i počinio krvavi pir.

– Borilović je prije nego što je pobio nevine ljude, i djecu među njima, otišao u crkvu i pomolio se Bogu. Uzeo je pušku i krenuo da ubija, na kraju je zaustavljen nakon pucnjave u kojoj su učestvovali policajci i mještanin Nenad Kaluđerović – kaže za Kurir naš izvor.

Njegova porodica je prema priči mještana, jedna od najstarijih i najuglednijih na Cetinju.

– Borilovići godinama idu redovno u crkvu, a uoči svakog Božića iznose badnjak ispred manastira. I Vuk je redovno učestvovao u ovim ceremonijama. Gdje će mu duša, kakvo je to zlo ušlo u njega, zašto je pobio svoje komšije i dvoje djece – pričaju očajni Cetinjani.

Oni dodaju da je kuća Borilovića pokrivena kamerama i da bi to moglo da donekle riješi misteriju šta je navelo ubicu da počini masakr.

– Vuk je u porodičnoj kući imao video-nadzor, kako unutra, tako i spolja. Cijelo dvorište pokriveno je kamerama koje su policajci odnijeli nakon zločina. Trebalo bi da se utvrdi šta je ubica radio nakon što je došao iz crkve – kažu žitelji.

Kurir