MIKI ĐURIČIĆ UGOSTIO EKIPU INFORMERA, PA OTKRIO: Zbog žene i deteta selim se iz Kupinova!

Region

Rijaliti zvezda Miki Đuričić odlučio je da se nakon izlaska iz “Zadruge” preseli u Novi Sad sa suprugom i ćerkom, a okrenuo se i privatnom biznisu – uzgajanju mangulica

Miki Đuričić (45) ugostio je ekipu Informera u Kupinovu i otkrio nam da se seli iz rodnog mesta! Učesnik “Zadruge” odlučio je da ode iz sela zbog žene Angeline (36), s kojom se venčao prošle godine, i njihove ćerkice Dunje (2).

– Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živeti ovde. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazićemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastaviću da brinem o njemu – priča Miki, i dodaje da će se njih troje verovatno skućiti u Novom Sadu:

– Još se dogovaramo gde ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živeti kod žene, a najverovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: “Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću.” Rekao, pa porekao.

Na dedu
Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu
Miki Đuričić

Omiljeni restoran

Pošto smo popili kafu u Kupinovu, Đuričić nas je odveo u svoj omiljeni restoran u Bojčinskoj šumi, koji drži njegov prijatelj Jovan Milivojević. Osim što planira da se preseli, Miki se bacio i na privatan biznis. Dogovorili su se da zajedno gaje mangulice.

– Jovan ima preko 250 mangulica, a ja sam postao njegov saradnik. Tek sam počeo sa njihovim uzgojem i za sada mi ide lepo. Moje svinje su u Kupinovu, nemam ih mnogo. Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu. Nameravam i da proizvodim organsku hranu, ali s tim još nisam krenuo – priča Đuričić.

Izdržao u “Zadruzi”zbog porodice

Đuričić je prvi put uspeo da izdrži svih deset meseci u “Zadruzi” i plasira se u superfinale, ali ne krije da mu je bilo teško bez supruge i ćerke:
– Baš sam ih se uželeo! Žena je zadovoljna mojim učešćem zato što nisam napravio nijednu glupost i nisam se obrukao. Imao sam cilj, znao sam zbog čega treba da izdržim i zato sam uspeo. Više nisam ja na prvom mestu, već ćerka. S druge strane, niko me nije ni dirao, ni sa kim nisam imao konflikt.

Mada se bacio na svinjogojstvo i poljoprivredu, rijaliti veteran ne odustaje ni od sveta medija:
– Stefan Karić i ja smo postali drugari. Zbližili smo se u “Zadruzi” i nastavili s druženjem i napolju. Korektan je i pošten momak. Dogovorili smo se da radimo zajedničku emisiju.

Rijaliti zvezda

Miki kaže da bi za dobar honorar ušao u “Zadrugu 6”, koja će biti emitovana od septembra na Pinku.
– Ako mi daju nepristojnu ponudu, pristajem! Ukoliko bih od tog novca mogao da kupim stan ćerki Dunji u Novom Sadu, opet bih živeo pred kamerama. Želim da ima nekretninu na svoje ime. Voleo bih, ako je to moguće, da u “Zadruzi” ostanem šest, a ne svih deset meseci – objašnjava on.

informer.rs