DRAMA U EMISIJI! Gledateljka tvrdi da je Deniz MUŠKO, a Zola ZABEZEKNUT s kim je imao odnos! Slovenka se potom VALJALA po studiju

Svijet

Deniz Dejm i Lazara Čolića Zolu napravili su pravu dramu u emisiji kada je gledateljka, koja se javila, tvrdila da se Deniz operisala i da je bila muško. Zola nije mogao da dođe sebi jer je u rijalitiju bio intiman sa Deniz.

– Minja iz Beograda, pozdrav za sve u studiju. Htela sam da pozdravim Zolu i Deniz. Htela sam da kažem da mi je Deniz bila simpatična u početku. S obzirom da je ona ši-mejl, dobro je što su je uveli. Nije mi se svidelo što predstavlja trans svet u lošem svetlu. Nebitno je kako ja to znam, ali znam – rekla je gledateljka.

– Moja prijateljica je najpoznatija trans operisana – rekla je gledateljka.

– Sad ću da kažem. Ne želim da potvrdim, ni da demantujem da li sam trans žena, to je za mene kompliment. Pozdrav za Elektru Elit, volim vas sve, trans zajednicu, vidimo se na “Europe pride” – rekla je Deniz.

Moraš da operišeš adamovu jabučicu koja ti se vidi – rekla je gledateljka.

– Meni nije bitno da li je neko trans ili nije, 21. stoljeće je, tako da ne bi trebalo o tome da se razgovara uopšte – prodrala se Deniz.

– Okej, zar ne mislite da je ružno da Vi nju, kao trans žena, prozivate da treba da operiše adamovu jabučicu – pitao je Darko.

– Treba da se ponosi ovim izgledom, kako dobro izgleda, a bila je muško – rekla je gledateljka.

Zola, nešto si snužden? – pitao je voditelj.

– Razmišljam o gledateljki koji je rekla da je promenila pol, onda izgleda da je meni muškarac p*pušio. Nemam ništa protiv nikog, ali ako je ovo istina nije mi svejedno. Gde sam ja dogurao – pričao je Zola.

– Nigde nisi ti dogurao. On i dalje tvrdi, ne odustaje. Znam ja da sma te povredila – pričao je Deniz.

– Očekivao sam sve, ali da će muškarac da mi p*puši to nisam očekivao. Čekam samo da odem kući i da se pomolim Bogu – govorio je Zola.

– Ova građa dobro zarađuje, ne treba mi tvoj parazitski stil života – rekla je Deniz.

Šta je ovo na mene uvek neke budale? – pitao je Zola dok mu se Deniz unosila u lice.

– Deniz, mislim da te privlači Zola, ti si odlepila za Zolom. Nešto te tu radi – rekao je Darko. – Ništa me tu ne radi – smejala se ona.

– Izvini muškarčino, ne dam ti da mi ga ponovo p*pušiš – istakao je Čolić.

Deniz se ponovo unela Zoli u lice i počela da peva i mlati štiklom, a Darko ih je zamolio da se smire.

kurir.rs