AMERIČKA TURISTICA SILOVANA U JAVNOM WC-U USRED PARIZA

Svijet

Američka 27-godišnja turistica silovana je u javnom toaletu u središtu Pariza što je izazvalo šok pariške javnosti koja je saobraćajnu zonu uz rijeku Sienu smatrala sigurnom.

Za silovanje je priveden i optužen 23-godišnji mladić.

Žena je silovana kada je sa svojim dečkom u subotu navečer uz Sienu, u središtu turističke četvrti Pariza, nedaleko katedrale Notre Dame, javlja Guardian. Mnogi turisti i Parižani upravo tamo odlaze na piće ili na piknik uz Rijeku.

U jedan u noći, 27-godišnjakinja je otišla na javni toalet u blizini mosta Louis-Philippe. Toalet se nalazi blizu lokalnih barova te je dio novih objekata postavljenih prije šest godina kada je nastupila zabrana za automobile na području uz rijeku.

Lokalni list Le Parisien izvijestio je da je partner čekao ženu blizu WC-a, ali se zabrinuo jer se dugo zadržala. Prišao je toaletu i čuo plač, a potom je ugledao svoju partnericu.

Zaštitari u tom području priskočili su u pomoć i policija je uhapsila muškarca koji živi u Asnières-sur-Seine, u blizini Pariza. U prvim razgovorima s policijom poricao je silovanje i rekao da je žena pristala na spolni odnos.

Žena je odmah prebačena u parišku bolnicu. Nakon što je dala iskaz policiji, ona i njezin partner odletjeli su natrag u SAD.

hayat.ba