INSTA REŠETKA! Sanja Grujić odgovorila na pitanja publike! OPLELA PO DALILI, KARIĆU I MIKIJU, a onda otkrila u kakvom je odnosu sa Carem i Dejanom! (VIDEO)

Showbizz

Sanja Grujić i MC Aleks su sinoć bile gošće Ivane Šopić u emisiji “Narod pita”. Kao što ste mogli da ispratite, pratioci “Zadruge” i portala Pink.rs na Instagramu su dobili priliku da postave pitanja Sanji za našu rubliku Insta rešetka, a u nastavku možete pročitati i pogledati kako je ona odgovarala na njih.

Šta misliš o Dalilinom ponašanju na moru i o Mikijevoj zavidnosti prema Dejanu?

O Mikijevoj zavidnosti sam već pričala kada sam izašla, pogotovo kada sam videla koliko su pojedini ogovarali Dejana iza leđa, pa čak i Miki. Bila sam šokirana i iskreno nisam mogla da verujem čem toliko potenciranje Dejanovih loših osobina i osporavanje njegovih kvaliteta. Stvarno mi nije jasno zašto to Miki radi, da li na taj način pokušava da izdigne sebe ponižavajući Dejana, to mi nije jasno. Što se tiče Dalile, pa ona se tako ponašala i u Zadruzi, ja sam rekla da svaka ptica svom jatu leti, pa tako i ona. Bila je kratkotrajno sa Dejanom, a sada se vratila u svoje jato, gde i pripada – rekla je Sanja.
Da li si se čula sa Dejanom nakon izlaska iz Zadruge i ako nisi, da li planiraš?

Iskreno nisam, zapratili su me i Dejan i Aleks, a naravno i ja sam njih. Kada odmorim i kada oni završe neke svoje obaveze planiram i da se čujem i da se vidim sa njima. Sada smo svi previše u obavezama, pa verujem da ne bismo mogli ni da se ispričamo lepo jer nam se utisci još nisu slegli – odgovoila je Sanja.

Da li si u kontaktu sa Carem?

Nisam, videli smo se poslednji put kada smo gostovali zajedno u Narod pita.
Šta se desilo sa Deniz Dejm , pratile ste se na Instagramo, a sada više ne?

Ja pratim Deniz i dalje. Trebalo je u petak da imamo zajedničko slikanje na bazenu, ali ja nisam mogla zbog obaveza. Prvo je bio plan da se slikamo u četvrtak, ali su pomerili za petak i ja nisam mogla. Sa njom planiram da nastavim svoje druženje, ona je jedna sjajna osoba i neko koga bi svako trebao poželeti u svom okruženju – rekla nam je Sanja o Deniz.
Šta misliš da li će opstati ljubav Dejana i Aleks?

Ja bih to stvarno želela.
Da li ti je krivo što ne izgledaš fatalno kao Dalila?

Ja mislim da izgledam mnogo fatalnije od nje. Ja sam u Zadrugu ušla kao bomba, a ona je ušla kao misis Pigi, tako da ne vidim zašto bih ja trebala da budem ljubomorna na nju. Ja sam Sanja Grujić, ja sam ta kojoj su osporavale usne, a sada vidim uradile su sve do jedne, pa ne znam onda čemu želja da ja izgledam kao one. Ja sam neko ko, pogledajte kolike imam grudi, koliko imam strukić, kolike imam bokove, a onda izgleda kao neki krompirič naboden na dve čačkalice. tako da ne vidim na čemu bih ja trebala nekom da zavidim.

Da li planiraš da smanjiš usta?

S obzirom na to, da su sve moje zadrugarke koje su prozivale moja usta uradile sada slične mojim, ja planiram da izvadim da ne bih bila jedna u moru istih. Kao što su prozivale moje trakaste haljinice, a sada sve do jedne nose takve, ne znam, da li je to što tada nisu imale novce da kupe iste pa sada kada je legao honorar nose one iste ili im se promenio ukus.
Zašto si pljuvala po Stefanu, je l to zato što te nije gledao koliko si se trudila?

Na ovo pitanje ne znam kako bih odgovorila. Nisam ja pljuvala po Stefanu ja sam samo rekla da su on i Miki moje najveće razočarenje. U kući sam mislila da mogu njima da se obratim za bilo koji savet i podršku, a onda kada sam izašla napolje da mi stižu klipove gde me oni pljuju, pa me je u Narod pita Stefan nazvao ološem, a Miki rekoa da mu je Stefan stalno govorio da sam ja đubre, ja sam tada prestala da gledam njihove pozitivne strane, već sam krenula da gledam njihove mane, i sve negativno što su radili – direktna je bila Sanja.

Šta misliš o Maji Marinković i celoj priči oko Pece?

O Maji imam vrlo lepo mišljenje, o njoj lično, jer se tako ponašala prema meni. Do sada se sve Maji moglo da se prašta jer je ona jako simpatična, ne zna šta radi, ali ovo sa Aleksandrinim mužem joj nije trebalo, jer ovo može dosta da naruši njenu sliku, a ona je devojka koja ima dosta kvaliteta i koja može pažnju da privlači na skroz drugačiji način, ali ako je to stvatno velika ljubav, ja nju podržavam – rekla je Sanja.

Šta misliš o uzimanju novca od fanova, a predstavljaš se kao uspešna poslovna osoba(Dalila)?

Mislim da je ona prozivala Mensura kako uzima novac od fanova, a onda smo saznali da je njoj fan bila kuma, da nije mogla ni kumu da nađe, da su joj fanovi pomogli da napravi kuću. Gledali smo kako joj fanovi šalju stvari, a svi znamo sa koliko je džakova ušla. a sa koliko izašla. Tamo nije imala šta da obuče, uzimala je garderobu od svih, stlano je ponižavala druge a dizala sebe, pa mora da je izdržavaju fanovi, jer ipak je to život na viskoj nozi.

Zašto to je Dalila rak rana, priznaj sebi da si za jednokratnu upotrebu?

Meni niko nije rak rana, a ne znam da li sam ja nekom bila za jednokratnu upotrebu ili je meni neko bio, jer ja ne znam da li je Car izabrao mene ili ja njega. Koliko mi je trebao, toiliko je i bio. Žao mi je možda jher sam pokvartila taj drugarslki odnos, ali videćemo da li možemo da budemo okej kroz neko vreme – rekla je Sanja.

Da li je istina ili laž kada si rekla da bi bila sa Dejanom?

Pa Dejan može svakoj ženi da se svidi. On izgleda lepo, ume da se ponaša, videli smo u ljubavnom odnosu sa Dalilom koliko je patio a koliko su njegove emocije iskrene. Njega bi svaka devojka poželela kraj sebe – rekla je Sanja.

Detaljnije u nastavku!

pink.rs