Svekar Ušao U Kupatilo I ZABEZEKNUO Se: Nakon Ovog PRIZORA, Odmah Je Izbacio Snahine Stvari Iz Kuće

Zanimljivosti

Svekar ušao u kupatilo i ZABEZEKNUO se: Nakon ovog PRIZORA, odmah je izbacio snahine stvari iz kuće

Život u čistom i urednom domu mnogima pruža mir i spokoj, no kad je “više glava” pod istim krovom, ponekad se dogodi da neko više, neko manje, a neko nimalo ne posprema za sobom i tu nastaju problemi.

Jedan muškarac koji voli uredan i čist dom, doslovno je uzeo stvari u svoje ruke, i to snahine, te ih pobacao na ulicu nakon što razgovor sa njegovim sinom o neurednosti njegove supruge nije urodio plodom.

– Moja frustracija zbog situacije porasla je jednog dana kada je opet ostavila šminku u kupatilu, a ja sam potom uzeo kesu za smeće i stavio svu šminku i sve ispod umivaonika, a zatim i svaki komad odeće koji je posedovala, a bio je po raznim sobama – otkrio je muškarac na Redditu, prenosi Miss7.

Poasnio je i da nije imao nameru da pobaca njene stvari, već samo da pokaže koliko je ozbiljan po pitanju urednosti.

Kada je snaha došla kući, ugledala je svoje stvari u kesama za smeće ispred njihove kuće, a potom je usledio strogi razgovor u kojem je muškarac rekao da je njena neurednost čisto nepoštovanje i da će, ukoliko tako nastavi, morati da se iseli iz njegove kuće.

Snaha je samo slušala svekra raširenih očiju, a kad je završio izvinila se i vratila stvari u sobu, no kasnije je dodao kako od tog trenutka deo svojih stvari drži u autu i ne želi ih unosi u kuću, dok njihov odnos opisuje napetim.

– Nered je nestao, ali sad je u kući napeto – kazao je muškarac koji se na Redditu obratio za savet, pošto zbog svog poteza oseća grižu savesti.

Mnogi korisnici pomenute društvene mreže odobrili su njegov čin.

(objektiv.rs)