PORUČILA SAM TROSJED PREKO INTERNETA, ALI JEDAN DETALJ ME JE KOPKAO: Odmah Sam Pozvala Vlasnike, Kad Me Nije ŠLOG STREFIO!

Zanimljivosti

PORUČILA SAM TROSJED PREKO INTERNETA, ALI JEDAN DETALJ ME JE KOPKAO: Odmah Sam Pozvala Vlasnike, Kad Me Nije ŠLOG STREFIO!

Kada joj je kauč stigao na kućnu adresu, žena nije mogla da skine pogled sa jastuka. U želji da pronađe odgovarajući kauč za svoj dom, žena je na online stranici koja prodaje namještaj naišla na oglas koji poklanja stvari. Odlučila je da stupi u kontakt sa vlasnicima, ne sluteći kako će izgledati epilog.

“Kada sam vidjela da postoji odeljak na sajtu za besplatne stvari, prvo sam pomislila da je to neki trik, ali kada sam se telefonom čula sa vlasnicima, shvatila sam da porodica ne želi samo da pokloni sofu, već i ostali namještaj koji se nalazio u njihovoj spavaćoj sobi”, rekla je ona.

Kako su joj objasnili, porodica je željela da pokloni namještaj nakon smrti rođaka, a žena je primjetila da je jedan jastuk drugačiji na dodir. Kako kaže, shvatila je da se u njemu nalazi nešto.

“Mislila sam da je podloga za toplotu, ali kada sam otkopčala jastuk, pronašla sam nekoliko koverti u kojima se nalazio novac uglavnom u novčanicama od 100 dolara”, rekla je ona.

Prvo je pozvala sina koji joj je pomogao da izvadi sav novac, a potom ga je izbrojala – u jastuku je bilo 36.000 dolara! Ipak, odlučila je da pozove vlasnike i saopšti im šta se dogodilo.

“Bog je bio darežljiv prema meni, dao mi je zdravu djecu i tri unuka, šta više da tražim od njega”, rekla je ona, a porodica joj je u znak zahvalnosti poklonila 2.000 dolara.

Objasnila je da će novac potrošiti na novi frižider, kao i da je porodica bila prilično iznenađena jer je njihov rođak na takav način krio novac.

(novi.ba)