UTVRĐEN IDENTITET MUŠKARCA KOJI JE PRETIO JOVANI JEREMIĆ! Oglasilo se tužilaštvo: Određen mu pritvor od 48 sati

Showbizz

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužiladtva u Beogradu brzom akcijom policije UKP-a 3 odeljenja utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao pretecće poruke novinarki Jovani Jeremić.

Nakon toga zamenik koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari, odredio je danas osumnjičenom S.M. zadržavanje u trajanju od 48h zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 KZ.

U tom roku biće saslušan u tužilaštvu. U zavisnosti od odbrane zamenik tužioca će proceniti da li će i po kojim osnovima predložiti pritvor. U daljem toku postupka tužilastvo će ispitati oštećenu, uraditi veštačenje telefona i eventualno ispitati i druga lica na okolnosti da li su i na koji način možda umešani u iznete pretnje.

Podsećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sledeće sadržine:

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj – navedeno je u poruci.

Kurir.rs/j.S.