BIVŠI ZADRUGAR PRETUČEN I IZBODEN, ZADOBIO POTRES MOZGA! Otkrio sve detalje DRAME: Grcao sam u bolovima, ničega se ne sećam!

Showbizz

Pre nekoliko dana bivši zadrugar Ante Baždarić šokirao je javnost kada je na Instagramu objavila fotografiju iz bolnice.

On je saopštio da je napadnut i izboden od strane nepoznatog lica, a sada je otkrio kako se oseća.

– Evo oporavljam se još uvek, trebaće još neki kratki period da dođem na 100%. Izašao sam nedavno iz bolnice, trenutno sam doma na kućnoj nezi, sad se malo bolje osećam s obzirom na predhodne nedelje kad sam grcao u bolovima, al je*i ga, to je tako.

Na pitanje da li je sve prijavio policiji, Baždarić je odgovorio:

– A što se tiče policije, ja nisam prijavio ništa jer se apsolutno ničeg ne sećam, to je verovatno od zadobijenog potresa mozga, al šta se tiče istrage i svega ostalog nisam upućen, bio sam pozvan, a i da se ne lažemo sve se to zna. Split je mali grad ne može se ništa sakriti, tako da…

– Neću ni sebe stavljat na crtu žrtve, ni žalit jer sam možda ja napravio ili rekao nešto što je naravno izazvalo to sve… Međutim sve u svemu, ovo mi je još jedna škola, iz svake situacije čovek izađe pametniji i nadam se da neće više dolaziti do sličnih situacija. Šta da kažem čovek uči na greškama dokle god je živ – dodao je Ante.

Kurir.rs/Pink.rs