STAVILA SAM 3 KOCKE ŠEĆERA U VEŠ MAŠINU: Kad sam izvadila opran veš nisam mogla da vjerujem svojim očima

Zanimljivosti

Univerzalnost je njegova nesumnjiva prednost, to znači da će dobro funkcionisati za bijelu, crnu ili obojenu odjeću.

Vjerovatno se pitate šta bi trebalo da urade tri supene kašike šećera dodane u vaš veš. Ispostavilo se da ovaj tipični kuhinjski proizvod takođe dobro funkcioniše u kupatilu. Njegov rad će vam se sigurno dopasti.

U zavisnosti od željenog efekta, potopite odeću u vodu sa šećerom ili je dodajte u mašinu za pranje veša, u odeljak za deterdžent ili omekšivač. Ne znaju svi, ali šećer, osim slatkog ukusa i visoke kalorijske vrednosti, ima još nekoliko prednosti. Tri supene kašike su dovoljne da vidite razliku.

Pa, šećer djeluje kao osvježivač boje. Samo umočite odeću u rastvor šećerne vode i sačekajte nekoliko sati. Nakon toga, operite kao i obično. Ova metoda sprječava da tkanine izblede i poboljšava njihovu prirodnu boju.

To znači da će dobro funkcionisati za bijelu, crnu ili obojenu odeću. Univerzalnost je njegova nesumnjiva prednost. Ako nemate toliko vremena ili želje da se igrate natopljenom odjećom, možete to učiniti brže. Samo stavite šećer u mašinu za pranje veša, u odeljak za deterdžent ili direktno u bubanj. Ovo je dovoljno da produži lijep izgled odjeće.

novi.ba