NAJGORE SUPRUGE PO HOROSKOPU: Sa njima je zajednički život ravan paklu

Zanimljivosti

Horoskop nam, prema mišljenju astrologa, određuje brojne karakteristike, pa i kakvi smo supružnici.

Neke žene su rođene za brak, a neke od burme bježe kao Džulija Roberts u “Odbjegloj mladi”. Iako se nekako i odluče da se zavjetuju na vječnu ljubav, njihovim partnerima neće biti lako. Koje supruge su najgore po horoskopu otkrivaju astrolozi.

Vodolija

Impulsivne jer dosadu ne podnose. Ako imaju osećaj da su “zapele” u kolotečini, odmah će nešto preduzeti. Ako želite da oženite ženu Vodoliju, morate da pazite da vaša veza ne stagnira ili će vas ona odmah ostaviti. Osim toga, žene Vodolije su vrlo pametne i žele da im partner parira. Dakle, ako možete da držite korak s njihovim uzbuđenjem i inteligencijom, Vodolije su pravi izbor za vas.

Blizanci

Žene Blizanci su lukave. U jednom trenutku će biti najbolja supruga koju možete poželjeti, s riječima punim ljubavi i brižnim djelima, a u sljedećem će se potpuno predomisliti, u djeliću sekunde. Ako se želite da se oženite ženom u znaku Blizanca, morate znati da postoje dvije njene strane s kojima ćete morati da živite. Lako je živjeti s privrženom i ljubavnom stranom, ali šta kada druga strana dođe na red?

Djevica

Djevice su organizovane i misle da tačno znaju što je pogrešno, a što ispravno. Da biste mogli da živite sa ženom Djevicom, moraćete da prihvatite činjenicu da će sve biti po njenom.

Strijelac

Ako želite da budete zbunjeni cijelog života, oženite ženu Strijelca. Ove žene su vrlo strastvene i ne mogu dugo da ostanu na jednom mjestu jer ne podnose dosadu ili stagnaciju. Čim osjete da ih sputavaju, pobjeći će i nikada se više neće vratiti. Prihvatite ih onakvima kakve jesu i nikada ne pokušavajte da ih ukrotite jer vam to neće poći za rukom. Žene Strjielčevi žele slobodu više od obaveza i to niko ne može promijeniti.

Izvor: Lepa&Srećna