3 ZNAKA ZODIJAKA KOJIMA MUŠKARCI NE MOGU ODOLJETI: One osvajaju izgledom i energijom

Zanimljivosti

Ako želite odabrati jedan znak koji zrači nevjerojatnom energijom, to je Škorpion! Ako vas žena Škorpion želi zavesti, lako će uspjeti u svom cilju i muškarci neće ni primijetiti da je ukrala njihovo srce.

Lav
Pune samopouzdanja i strasti, ove žene točno znaju što žele i kako da to ostvare. Zato muškarci ne mogu odoljeti Lavici i one će uvijek ostati u centru pažnje suprotnog spola.

Ona je doslovno najšarmantnija živuća osoba. Osoba koja nadahnjuje druge. Ljudi u njenom životu obično je stavljaju na pijedestal, a zbog njene potrebe za dramom, njoj se doista sviđa tamo gore.

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole se oblačiti moderno i uljepšavati se, a u tome i uživaju.

Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna ljepota i šarm nikada ne prestaju zadivljavati muškarce. Ako mislite da je ovdje riječ o prosječnoj ljepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute ljepote njihov stil oblačenja i života uopće gotovo nikada nije kliše!

Škorpion
Ako želite odabrati jedan znak koji zrači nevjerojatnom energijom, to je strastvena Škorpionka! Ako vas žena Škorpion želi zavesti, lako će uspjeti u svom cilju i muškarci neće ni primijetiti da je ukrala njihovo srce.

Nitko je ne može spriječiti u njenoj namjeri, niti odoljeti njenom šarmu. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, nerijetko krase ove dame.

Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. Škorpioni se ne vole previše uljepšavati, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome pogriješe.

Kada vas odluči osvojiti, Škorpionka će svoj otrov servirati tako da ćete ga sa slašću popiti! Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Sretan je čovjek kojeg Škorpion zavoli iskreno.

Strijelac
Nevjerojatan smisao za humor i slatko srce žene Strijelca utječe na muškarce puno više nego što mislite. Prvo će povući muškarca u zonu prijateljstva, a onda će ući ispod njegove kože. Ovakve žene muškarci nikada neće moći zaboraviti jer imaju najveće srce.

Dame u znaku Strijelca su najzgodnije u cijelom zodijaku. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talent da se ističu. Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči.

Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali kada se trebaju predstaviti u punom sjaju, uradit će to na pravi način i sa odmjerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju.

Kada su u provodu, neće vam puno trebati da ih primijetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osjećaju.

novi.ba