U jezeru našli tijelo djevojčice (14): Odjeća joj je bila u stanu pedofila s kojim se dopisivala

Svijet

Osumnjičeni 29-godišnjak, navode lokalni mediji, bio je dio rehabilitacijskog programa nakon što je pušten na slobodu nakon pokušaja silovanja 11-godišnje djevojčice kad mu je bilo 14

Ayeen Ambs (14), nestala je 21. srpnja. Osam dana kasnije, njemačka policija pronašla je tijelo kod jezera Teufelssee blizu Berlina. Daily Mirror navodi kako je policiju do tijela navodno odveo glavni osumnjičenik (29).

Policija sumnja kako je Ayeen odvedena ispred obiteljske kuće, ali još ne znaju sa sigurnošću je li otišla dobrovoljno ili ne. Uz to, pretragom njenog mobitela otkrili su da se nešto dogodilo u noći s 21. na 22. srpanj.

Osumnjičeni 29-godišnjak, navode lokalni mediji, bio je dio rehabilitacijskog programa nakon što je pušten na slobodu nakon pokušaja silovanja 11-godišnje djevojčice kad mu je bilo 14.

On se od 2007. do 2017. liječio kod psihijatra, a uhićen je nakon što je za

njim raspisana tjeralica zbog tri točke: otimanje maloljetnice, seksualni napad i ubojstvo s namjerom prikrivanja zločina.

Njih dvoje dopisivali su se nekoliko tjedana preko interneta, a njeno tijelo je pronađeno 299 kilometara od njezinog rodnog sela Gottenheima u Baden-Württembergu. Policija i dalje ne zna način kako je žrtva ubijena, ali su u pronašli njezinu odjeću u njegovom stanu.

24 sata