TO JE BILA GREŠKA U STARTU! Marko Miljković progovorio o njegovoj i Luninoj ZARADI: Posao nije naivan i lak kako što se misli!

Showbizz

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković progovorio je o jutjuberskom poslu, te poručio da sada na to gledaju kao na vrstu hobija.

Luna Đogani nedavno je otkrila da odlično zarađuju od zajedničkog Jutjub kanala koji su pokrenuli nakon izlaska iz Zadruge kako bi fanove obaveštavali o svakodnevnim aktivnostima.

Na taj način stegli su dodatnu popularnost, ali i novac. Međutim Lunin suprug Marko Miljković ističe da je to bila “greška u startu”.

“Kao prvo, ne gledamo više na Jutjub kao na naš posao, to je bila greška u startu, ali greška koju ćemo ispraviti, sada na Jutjub gledamo kao na vrstu hobija koji će nam, eto, donositi određenu mesečnu zaradu i na taj način će naša motivacija biti veća”, rekao je Marko Miljković i dodao:

“Što se tiče uspeha našeg kanala, da, prezadovoljni smo šta smo postigli u protekle dve godine. Iskreno, nismo ni sanjali o ovakvom uspehu i to nam je bas drago”.

Marko se osvrnuo i na to što mnogi koji izađu iz rijalitija prvo žele da otvore Jutjub kanal.

“Što se tiče drugih ljudi što otvaraju, nemamo ništa protiv i ne gledamo nikoga kao konkurenciju. Samo moraju da znaju da posao jutjubera uopšte nije naivan i lak kao što se u početku misli, zbog toga pojedinci traju po mesec dva, ali svima želimo uspeh”, zaključio je Marko Miljković.

Kurir.rs/nemazabranjenih.rs