OVAJ MJESEC DONOSI SREĆU ZA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA: Spremite Se Za Promjene – STIŽE I VELIKA LOVA

Zanimljivosti

OVAJ MJESEC DONOSI SREĆU ZA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA: Spremite se za promjene – STIŽE I VELIKA LOVA

Kolovoz/avgust će biti prilično bogat važnim astrološkim događajima. Jedan od njih je prelazak Merkura u sazviježđe Djevice 4. kolovoza/avgusta. Tu su i negativni tranziti Venere i Marsa 11. i 20. u mjesecu, dok će 24. kolovoza/avgusta Uran krenuti retrogradno. Promatrajući aspekte koji se približavaju, astrolozi su istakli koji znakovi horoskopa će imati najviše sreće tijekom kolovoza/avgusta.

Blizanci

Astrolozi primjećuju da negativan položaj Venere i Marsa gotovo da neće utjecati na vašu sreću i raspoloženje. Moguće je da će vas samo Mars učiniti malo ćudljivijim. Najjača pozicija Merkura u vašoj šestoj kući donosi vam maksimalnu kreativnu energiju. Merkur će izoštriti vašu elokvenciju, bit ćete još uvjerljivi i komunikativniji, zbog čega ćete postati još popularniji kod suprotnog spola.

Veliki uspjeh vas očekuje u poslovnoj sferi. Ako netko može pregovarati s bilo kim i bilo gdje, onda ste to vi! Uz malo probitačnosti, moći ćete postaviti sebi idealne uvjete za novi posao ili pri sklapanju ugovora s klijentima i novim partnerima.

Dok će velika većina znakova imati probleme zbog položaja Urana, Venere i Marsa, vi ćete biti u prilici da napredujete, ako iskoristite svoje šanse. Ako uspijete pobijediti svoju lijenost, pobijedit ćete sve svoje druge neprijatelje – vidljive i nevidljive.

Djevica

Tijekom kolovoza/avgusta moći ćete se popeti na sam vrh planine! Položaj planeta vam donosi idealne uvjete! Mars s Venerom može donijeti neke probleme, ali će Merkur pomoći da se ti problemi ne odraze na vas u nekoj većoj mjeri. Očekuje vas sreća u svim područjima života. Jedini problem je kako ćete dirigirati ovom srećom.

Astrolozi savjetuju da svoju pažnju usmjerite na najvažnije, pokušavajući postaviti prave prioritete već na samom početku mjeseca. Merkur će ojačati vašu intuiciju, čineći vas intelektualno efikasnijim.

Osjetit ćete žudnju za znanjem, pojačanu motivaciju. Sada je vrijeme da izađete iz sjene! Sada ni u kojem slučaju ne treba pustiti da stvari idu same od sebe, jer snovi se ne ostvaruju tek tako. Sreća je hirovita pa je treba mudro iskoristiti!

novi.ba