Voditeljica prijenosa otvorenja Pelješkog mosta otkrila: Taj dan bila sam na 40 posto kapaciteta

Showbizz

Iako iza sebe ima više od 20 godina voditeljskog iskustva uživo priznala je da je imala veću tremu nego što je očekivala kada su joj javili da će biti voditeljica na svečanom otvorenju Pelješkog mosta

Dubrovačka voditeljica Nila Miličić Vukosavić na HRT-u je već 36 godina, a povodom svečanog otvorenja Pelješkog mosta privukla je pažnju mnogih gledatelja. Voditeljica trenutačno radi kao urednica na Radiju Dubrovnik.

Miličić Vukosavić je na svečanom otvorenju zablistala u raskošnoj kombinaciji crne suknje i košulje iz kreacije domaćeg avangardnog brenda ‘Xenia Design’. Iako je bila vrlo upečatljiva i dojmljiva, voditeljica je u intervjuu za Gloriju otkrila da je samo deset dana prije svečanosti preboljela koronu.

– A moram vam otkriti da mi uistinu nije bilo lako jer sam prije samo deset dana preboljela koronu koja mi je ‘sjela‘ na gornje dišne putove tako da mi je trebalo puno više snage i koncentracije nego inače – ispričala je voditeljica.

– Otvorenje sam odradila s 40 posto svojih kapaciteta, ali dovoljno adrenalina – dodala je.

Iako iza sebe ima više od 20 godina voditeljskog iskustva uživo priznala je da je imala veću tremu nego što je očekivala kada su joj javili da će biti voditeljica na svečanom otvorenju Pelješkog mosta.

– Bio je to spoj treme i velikog uzbuđenja jer ipak se radi o povijesnom događaju čiji sam sada i ja mali dio. Iskreno kada su mi javili da ću biti voditeljica te svečanosti, mislila sam da se netko zabunio – ispričala je Miličić Vukosavić.

Na otvorenju mosta svečanost je vodila zajedno s kolegom Duškom Ćurlićem (54), koji joj je po završetku svečanosti rekao da je zadovoljan, što je voditeljici dovoljna potvrda da je sve dobro odradila.

– Sretna, uzbuđena i ponosna što imam priliku biti dio ovog povijesnog trenutka, a i što dijelim scenu s legendom malih ekrana i divnim kolegom Duškom! – napisala je na društvenim mrežama uz fotografiju sa svečanosti na kojoj se nalazi s kolegom.

24sata