Neuspjela peticija: Karleuša će ipak zapjevati u Leskovcu i dobit će tri puta više nego ostali

Showbizz

Pored Karleuše, Leskovčane će na ‘Roštiljijadi’ zabavljati i Riblja Čorba kojima će za ovaj nastup biti isplaćeno 41 tisuća kuna, kao i Vesna Zmijanac za 45 tisuća kuna

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) ipak će nastupiti na ovogodišnjoj Roštiljijadi u srpskom Leskovcu jer peticijom nisu skupili dovoljno potpisa, prenosi JUGpress.

Jelena će za nastup dobiti 20 tisuća eura (oko 150 tisuća kuna) što je tri puta više nego što će dobiti njeni kolege koji nastupaju na istoj manifestaciji.

Naime, srpski košarkaš Nikola Kalinić (30) otkrio je da Leskovčani navodno sakupljaju novac kako bi uplatili određenu svotu Karleuši da ne pjeva na koncertu u tom gradu, prenosi Blic.rs.

Nakon njegove objave oglasila se i pjevačica, koja nije birala riječi kojima se obratila košarkašu.

– Narode, ajde da se organiziramo i skupimo pare da se pomogne ovom nesretnom momku Nikoli Kaliniću. Hitno mu je potrebna operacija deformiranih kostiju lica da više ne bi morao da se snima kako d**a gledajući transrodne osobe. Ujedinimo se kako bi ovaj mladić konačno našao neku djevojku i prestao da vrijeđa i napada žene i javne ličnosti po društvenim mrežama – napisala je tada Jelena.

Pored Karleuše, Leskovčane će na ‘Roštiljijadi’ zabavljati i Riblja Čorba kojima će za ovaj nastup biti isplaćeno 41 tisuća kuna, kao i Vesna Zmijanac za 45 tisuća kuna.

24sata