Ovo je Zorica, divlja djevojka Zorana Marjanovića: Provokativno obučena vikala i pravila dramu, a evo šta je ranije radila!

Showbizz

Zorica Mitrović našla se u centru pažnje i u danu kada je njen dugogodišnji partner Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora zbog ub.stva svoje supruge Jelene Marjanović.

Zorica je pažnju privlačila od prvog trenutka, kada su krenuli na izricanje presude, pa sve do momenta kada su Zorana uhapsili u njegovoj kući u Borči. Ona je i ranije bila sklona takvom ponašanju.

Zorica, koja je Zorana juče i odvezla na izricanje presude u crvenom “fijatu punto” najprije je pažnju privukla svojim stajlingom koji je izabrala za presudni trenutak i odlučivanje dalje sudbine Marjanovića. Iz porodične kuće u Borči išetala je u provokativnoj kombinaciji sva odjevena u crno.

Zorica je nosila uske crne pantalone sa zlatnim dugmadima sa strane, a gore je obukla pripijeni korset sa dubokim dekolteom ispod kojeg se nazirao crni čipkani brusthalter. Oko vrata je stavila lančić sa krstom i ogrnula se crnom kožnom jaknom.

Pred ulazak u Apelacioni sud, svi zajedno su sjeli u obližnji kafić gdje su bili vidno nervozni, da bi ubrzo uz pratnju advokata i ostatka porodice Zorana Marjanovića krenuli na izricanje presude.

Zorica je Zorana prilikom ulaska u sud uhvatila za rame, a, kako su javili pojedini reporteri sa lica mjesta, djelovala je bahato i nadmeno.

Ipak, tek nakon izricanja presude kada je Zoran osuđen na 40 godina zatvora za ub.stvo supruge Jelene Marjanović, Zorica je počela nedolično da se ponaša zbog čega je i izbačena iz sudnice. Naime, ona je ljutito počela da postavlja pitanja sudiji i advokatima.

– Pitala sam ih šta su značili vještaci tužilaštva, to nisu vještaci odbrane. Vještaci tužilaštva su nedvosmileno utvrdili da Zoran sa ovim veze nema. Zoran je viteški reagovao na presudu. Zoran je nevin, kako bi drugačije reagovao. On će svoju pravdu istjerati, vjerovatno već u apelaciji – rekla je ljutito Zorica ispred sudnice.

Nakon što je i njen momak Zoran Marjanović paradoksalno slobodno išetao iz sudnice, par je nakon kratkog zadržavanja u kafiću sjeo u crvenog “punta” i vratio se u porodičnu kuću u Borči.

Ipak, Zorica se tek nakon dolaska specijalaca i hapšenja Zorana Marjanovića, dodatno razgoropadila pa se prvo osmjehivala dok su ga privodili, a onda počela da dovikuje: “Idemo po pravdu”, “Ne ulazi u vučju jazbinu”, “Evo me iza tebe”…

Potom se obratila okupljenim novinarima riječima: “Hoćete rijaliti, evo vam!”

– Ne znam samo šta je ova žena trošila državne resurse pa je saslušavala silne vještake, tužilaštvo… koji su dokazali da Zoran Marjanović nema veze sa tim. Da je ona Bog, da poznaje jednu osobu, jednog prijatelja da ima, ne bi bila onako isfrustrirana. Idemo na apelaciju, naći ćemo pravdu – poručila je Zorica vjerovatno aludirajući na sudiju koja je Zoranu izrekla presudu.

Nakon toga, sama je sjela u automobil i krenula ka Policijskoj stanici u Ulici despota Stefana Lazarevića (29. novembra) gdje je Zoran odveden prije prebacivanja u zatvor. Neko vrijeme je čekala u kolima ispred SUP, a onda se vratila kući.

Mitrovićeva i Marjanović su u vezi još od 2017. godine, a spekulisano se da mu je bila ljubavnica i dok je bio u braku sa pokojnom Jelenom. Ona ga je, kada je uhapšen zbog sumnje da je upravo on ubio Jelenu na nasipu u Crvenki 2016. godine, na sve strane branila i tvrdila da nije kriv. Ubrzo nakon toga otkriveno je da su njih dvoje u vezi.

Mitrovićeva na ruci ima identičnu tetovažu kao i Marjanović na vratu – simbol pobjede dobra nad zlom. Uparene tetovaže uradili su prije nekoliko godina.

– Moje tetovaže su patriotskog karaktera i simbolizuju spremnost za borbu u odbrani nedužnih, pravednih i slabijih. Nedužan sam prošao čitav pakao i riješen sam da život posvetim borbi u kojoj ću štititi nedužne. Ako treba i da stradam u toj borbi, bila bi mi čast i moram da napomenem da ima nas dovoljno – rekao je ranije Zoran govoreći o tetovaži na vratu, ali i drugim tetovažama koje je uradio po izlasku iz pritvora.

Zorica Mitrović, napravila je scenu i 2017. godine kada su hapsili Zorana Marjanovića.

Kako su tada prenosili mediji, ona je inspektorima priredila histeričnu scenu kada je vidjela da ga čekaju sa lisicama za hapšenje!

– Prvo se tresla od šoka, a onda je odjednom počela da vrišti i urla na inspektore! Ponavljala je: “Nije on! Pustite ga! Imate pogrešnog čovjeka!” Stala je ispred njega i nije dozvolila da mu priđu, govoreći: “Nemojte! Kako ću ja bez njega?!” Bacala se i grlila ga kao u nekom transu. To je, bukvalno, bila histerija. Bilo je strašno neprijatno za uši i oči – naveo je tada sagovornik “Aloa”.

Zorica je na početku veze sa Zoranom pričala i kako njen trogodišnji sin nevjerovatno liči na njega i da ima “astralne projekcije i paranormalne sposobnosti kao i Zoran”. To je ispričala prijateljicama, od kojih je jedna svojevremeno za Espreso otkrila Zoricine riječi:

Moj trogodišnji sin je pljunuti Zoran i ima natprirodne moći kao i on. Upoznaje astralni svijet i ima projekcije u snu kao i Zoran kada je bio dijete!

– Zoka u početku nije mnogo pominjala Zorana. Znamo da je razvedena i da ima trogodišnjeg sina. Nismo obraćale pažnju kada je njen sin u našem društvu u nekoliko navrata rekao: “Idem kod tate u Borču.” Zokin bivši suprug, koliko nam je poznato, ne živi u Beogradu, a ona u to vrijeme nije stanovala u Borči. Nismo ni slutile da se ona odavno viđa sa Marjanovićem i da su u vezi. Znale smo samo da ga je podržavala na društvenim mrežama – ispričala je tada prijateljica.

Kurir