AKO MUŠKARCU OVO SMETA, ONDA VAS NE VOLI ISKRENO: Ako ne prihvati ove 3 STVARI odmah ga OSTAVITE

Zanimljivosti

Svaki odnos, bilo on profesionalan, porodičan ili ljubavni zahtjeva određene kompromise. Međutim, postoji određena granica preko koje ne treba da idete u ljubavi jer postoji nešto što nam je svima veoma važno, ono što određuje naš identitet, nas kao ličnost. Oko određenih stvari ne bi trebalo da bude kompromisa, čak iako ste u vezi, jer druga strana treba to da poštuje. Muškarac, pre svega treba da poštuje ovo:

1. Vaše lične ciljeve

Parovi mogu imati mnogo zajedničkih ciljeva, od gradnje svog toplog doma, preko vaspitavanja dece do toga kako da troše novac. Ovo je odlično, ali i vaši lični ciljevi takođe treba da imaju svoje mesto u toj vezi. Ako sanjate da steknete drugu diplomu ili da pokrenete sopstveni biznis, nastavite da se trudite za to. I vaš partner treba u tome da vas podrži. Imati lične ciljeve nije sebično, to će koristiti ne samo vama, već i vašoj vezi, vi ćete biti ostvareniji kao ličnost, samim tim zadovoljniji i ponosniji na sebe.

2. Vaš karakter

Svi mi i mamo određene želje i očekivanja kada je u pitanju osoba koja nam se sviđa ili koju volimo. Muškarci takođe žele da njihova partnerka posjeduje određene osobine i kvalitete, ali stvarnost je malo drugačija. Ako nekoga volite, treba da ga volite takvog kakav jeste, sa vrlinama i manama, sa karakteristikama koje tu osobu čine posebnom. Ako neko želi da vas promeni, a kaže da vas voli, to nije prava ljubav. Prava ljubav je bezuslovna! Naravno, parovi treba da motivišu jedni druge na pozitivne promene, ali to treba da bude zato što jedni druge nadahnjuju a ne da shvate kao pritisak da nešto moraju ili će u suprotnom druga strana otići.

3. Vaše prijatelje

Prijateljstvo je veoma važno u životu, jer osim partnera, svima su nam potrebni prijatelji. Oni nam pomažu da zadržimo svoj identitet i da imamo neophodnu podršku. Iako možda imate zajedničke prijatelje, veoma je važno da imate prijatelje koji su samo vaši, s kojima ste bili bliski pre nego što ste upoznali partnera. Ako vas muškarac zaista voli, treba da poštuje vaše prijatelje i vreme koje provodite s njima, bez obzira ako su u pitanju muškarci!

 Sensa novi.ba