Darko Lazić okreće novi list: Pevač pokreće biznis u Srbiji koji će ga koštati 200.000 evra

Showbizz

– Ovoga puta čvrsto je odlučio da obezbedi svetlu budućnost svojoj deci i iskupi se za neozbiljan život koji je vodio – rekao je izvor

Pevač Darko Lazić odlučio je da pokene novi biznis, pa nakon restorana koji uskoro otvara u Švajcarskoj, planira da otvori i dečju igraonicu u Srbiji.

Naime, kako izvor blizak pevač otkriva, Lazić je odlučio da sve što zaradi tokom letnje sezone uloži u izgradnju velelepnog raja za decu nadomak Beograda i uveliko je u dogovorima s graditeljima i majstorima.

– Budući da je restoran koji otvara u Švajcarskoj pri kraju s radovima i da će ga zvanično otvoriti za dva meseca, Darko je odlučio da ogromne pare koje zarađuje tokom leta uloži u novi biznis. Igraonica je oduvek bila njegova želja, a nakon što je u Evropi video velika igrališta u prirodi, rešio je da pored igraonice zatvorenog tipa izgradi velelepno dvorište sa stotinu zanimacija za mališane – započeo je izvor i dodao:

– Ovoga puta čvrsto je odlučio da obezbedi svetlu budućnost svojoj deci i iskupi se za neozbiljan život koji je vodio – rekao je izvor, pa otkrio gde će se malo dečje carstvo nalaziti

Da bi mogao da napravi penjalice na drveću, veštačke stene za mališane i bazene, odlučio je da igraonicu i igralište izgradi van grada. Već je našao imanje u blizini Avale koje se savršeno uklapa u njegove zamisli i čim bude gotov ugovor o kupovini, kreće izgradnja. Moraće da izdvoji više od 200.000 evra da bi isplatio sve što je isplanirao, ali to mu ne predstavlja problem jer on taj novac zaradi za 20 nastupa.

– Pored zanimacija za decu, planira i restoran u sklopu igraonice da bi napravio uživanje i roditeljima. Ako je suditi po tome kako je zagrizao za taj posao, sigurno je da će napraviti jednu od najlepših kutaka koji će deca, ali i roditelji obožavati – zaključuje izvor za Alo.

Da je okrenuo novi list i biznis, potvrdio je i folker koji ne krije da se raduje budućnosti i da mu je dosta neozbiljnosti.

– Istina je da se selim u Švajcarsku, ne samo zbog restorana, već poboljšanja kvaliteta života. Pokretanje biznisa je važan faktor i radim na tome da ostvarim sve što sam zamislio i uložim pametno. Dosta je bilo zezanja – rekao je Lazić za Alo.

(Telegraf.rs)