Pišek sa smiješkom na licu: ‘Rijetko pokazujem ono što osjećam, vrag neka me nosi’

Showbizz

Voditeljica je objavila niz fotografija, a za tu prigodu odjenula je dugu crvenu haljinu, boje ljubavi. Vidi se da se Nikolina lagano počela oporavljati, a na jednoj se čak i smiješi

Ovih dana mi, doduše, svi govore da izgledam nekako umorno, započela je Nikolina Ristović ex Pišek (46) uz objavu na kojoj pozira u zanosnoj crvenoj kombinaciji.

Voditeljica je objavila nekoliko fotografija, a na svakoj ima dugu crvenu haljinu koju je ukombinirala s crvenom torbicom na resice. Kombinaciju je upotpunila i bež sandalama na petu. Vidi se kako se Nikolina nakon svih nedaća koje su je snašle u zadnje vrijeme polako počela oporavljati.

– Ti znaš da je kod mene sve pobrkano, kao instalacije u ruskom soliteru, i da ja rijetko pokazujem ono što osjećam, vrag neka me nosi… – napisala je uz objavu.

Na drugoj fotografiji pokazala je smiješak, a Nikolini su društvo pravili i maleni četveronožni prijatelji.

Fotografija je u kratkom roku prikupila više do 1500 lajkova, a u komentarima su joj mnogi pružili podršku s emotikonima srca.

Nikolina se nakon teškog perioda i iznenadne smrti supruga Vidoja uputila na more, a svojim pratiteljima javljala se s broda.

U objavama poručuje da dalje želi krenuti jača i da se sve na kraju može preboljeti.

– Ne mogu promijeniti smjer vjetra, ali mogu prilagoditi svoja jedra da uvijek stignem do odredišta. Anđeli nek’ te čuvaju kada vrijeme oboli, da li čovjek sve, baš sve, na kraju preboli – napisala je prije nekoliko dana Pišek.

Svoj život lagano pokušava dovesti u red. Svekra Mišu Grofa, koji je iznio cijeli niz optužbi na njezin račun, a sve s ciljem da je diskreditira i ospori joj bilo kakvo pravo na nasljedstvo, kazneno je prijavila za nasilje u obitelji. Osim toga, odlučila je sama pronaći posao. Nada se voditeljskom angažmanu, a kako smo doznali, u pregovorima je s RTL-om.

24sata