Kolinda objavila fotke iz Grčke, pratitelji: Ma ti si remek-djelo!

Svijet

Kolinda je pozirala u društvu Sylvije Tiryaki, a iza njih moglo se vidjeti more prepuno jedrilica tijekom zalaska sunca. Obje su imale osmijehe na licima, a bivša predsjednica za tu prigodu svezala je kosu u punđu

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović (54) objavila je nekoliko fotografija iz Grčke, kamo je otišla kako bi sudjelovala na simpoziju na kojem se raspravljalo o posljedicama rata u Ukrajini.

Kolinda je pozirala u društvu Sylvije Tiryaki, a iza njih moglo se vidjeti more prepuno jedrilica tijekom zalaska sunca.

Obje su imale osmijehe na licima, a bivša predsjednica za tu prigodu svezala je kosu u punđu. Odjenula je crnu košulju, a cijelu kombinaciju upotpunila je bisernim naušnicama.

Objava je prikupila više od 7 tisuća lajkova, a dobila je i brojne komplimente

– Najljepša predsjednica; Dobrodošla u Grčku; Jako ste lijepi; Ti si pravo remek-djelo – nizali su se komentari.

Podsjetimo, Kolinda se nedavno pojavila na LEADER SHE konferenciji u Zagrebu, a u intervjuu nakon toga otkrila je kako joj je život sada puno mirniji u odnosu na period kada je bila predsjednica. Dotaknula se i svojih hobija, braka te ostalih dosad nepoznatih činjenica iz svoga života.

– Imam više vremena, mada moram reći da su to nekako bile predrasude prije da nema, ja sam uvijek nalazila vremena za obitelj, nikad nisam propustila nikakve bitne događaje niti školske predstave – izjavila Kolinda u intervjuu za In Magazin pa se osvrnula na hobi.

24sata