DA LI SANJAM ILI SAM TU? CAR POSLE 2 GODINE U CRIKVENICI: Pokazao TOP sređen porodični DOM! DALILI SU OVDE VRATA ZATVORENA

Showbizz

Bivši rijaliti učesnik Filip Car stigao je u svoj dom u Crkvenici i pokazao kako sve izgleda.

On je nedavno istakao kako dve godine nije bio kući i da je poželeo sve. Filip je snimao dnevnu sobu i kuhinju koje su sređene po poslednjoj modi i ogromnu terasu. Svuda po sobi bile su dečije stvari.

“Da li sanjam ili sam tu?”, zapitao je Filip koji je kući otišao bez Dalile Dragojević sa kojom je raskinuo posle rijalitija.

Podsetimo, Dalila i Car raskinuli su zbog njegove porodice koja ne podržava vezu o čemu je Filip javno govorio.

– Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u “Zadruzi”… Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Doneo sam odluku da definitivno okončam taj odnos – rekao je Filip Car nedavno.

Kurir.rs/K.Đ.