IZNENAĐENJE ZA DALILU I DEJANA PRED EMISIJU ”NAROD PITA”! Evo šta im je stiglo na adresu Pinka! Zbog ovoga neće SKIDATI OSMEH S LICA, a ovo PISMO nateraće Dragojevićki SUZE NA OČI! (FOTO)

Showbizz

Ovo će ih sigurno oduševiti!

Još uvek zakoniti supružnici Dalila i Dejan Dragojević večeras će se suočiti pred milionskim auditorijumom u emisiji ”Narod pita”, a ovaj dvougao čekala je cela nacija, otkad su napustili velelepno imanje.

Dejana i Dalilu sačekala su iznenađenja pre emisije ”Narod pita”, koja su stigla na adresu TV Pink.

Naime, za Dejana i njegovu lepšu polovinu Aleksandru Nikolić pristigao je buket cveća, dok je Dalila dobila velikog medveda i čokoladu, ali i pismo.

– Najdraža Dakice, više nije važno ko te je izdao, povredio, ostavio. Važan je onaj ko te posle svega učinio da se opet smeješ. Danas oprosti svima, ne zato što oni zaslužuju oprost, nego što ti zaslužuješ mir. Ti imaš hrabrost, to je vrlina, kad im ponestane laži, ubiće ih tvoja tišima. Poljubi nam Cara – piše u pismu koje je stiglo od Dalilinih i Carevih najvernijih fanova, a nema sumnje da će Dragojevićku ove reči i te kako dirnuti, budući da je danas odjeknula vest o njihovom raskidu.

Autor: M. K. ; P. R