MAJA U S*KSI IZDANJU SAMO ZA LJUBAVNIKA PECU: Marinkovićeva Obukla MREŽU Preko Mini Bikinija, Pa Snimila Svaki Deo Tela! UŽIVA

Showbizz

MAJA U S*KSI IZDANJU SAMO ZA LJUBAVNIKA PECU: Marinkovićeva obukla MREŽU preko mini bikinija, pa snimila svaki deo tela! UŽIVA

Starleta Maja Marinković trenutno letuje u Crnoj Gori sa ljubavnikom Predragom Raspopovićem Pecom. Da se posebno trudi da ga svakog dana iznova zavede pokazao je i niz poslednjih objavljenih storija na Instagramu, zabeleženih u hotelskoj postelji koju dele.

Na njima je moguće videti Maju u veoma izazovnom čipkanom vešu sa mrežastim detaljima, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Sa druge strane, iako su bezmalo svi šokirani zbog toga što je Marinkovićeva “skinula” muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić, njen otac Radomir Marinković Taki je bez mnogo razmišljanja prihvatio novog “zeta”.

Nakon što je razgovarao sa ćerkom, njega je pozvao i Raspopović i, kako pišu domaći mediji, ubedio ga da Maju zaista voli i da mu ona nije prolazna avantura. Tom prilikom on je tražio od Takija da pošalje u Crnu Goru Marinkovićkin pasoš, jer navodno želi da je odvede na neku egzotičnu destinaciju.

Kurir.rs/K.Đ.